ΑθλητικάΕνημέρωση

«Για εμάς απομένουν πέντε παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί» – Galaksias Portal News

Η κανονική διάρκεια στη Euroleague θέλει πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και ο Εργκίν Αταμάν δίνει το… σύνθημα στον Παναθηναϊκό, ενόψει και της αναμέτρησης στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (20.03 / 21:00).

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Βελιγράδι, ενόψει του αγώνα του με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 30η αγωνιστική στη Euroleague και ο κόουτς της ομάδας, Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε “τελικούς” τους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης, τη στιγμή που το “τριφύλλι” προσπαθεί να παραμείνει στην πρώτη τετράδα που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

“Φυσικά είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα και ας έχει χάσει το 90% των πιθανοτήτων του να προλάβει τα playoffs. Παλεύει σε κάθε παιχνίδι” δήλωσε αρχικά ο Τούρκος κόουτς.

Για να προσθέσει: “Για εμάς απομένουν 5 παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί. Πρέπει να πάρουμε αυτές τις νίκες για να διατηρήσουμε την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play off. Μετά από αυτό τον αγώνα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παίζει στην Stark Arena, όπου σε άλλα ματς νίκησε και σε άλλα έχασε”.

Κλείνοντας, ο Αταμάν αναφέρθηκε στους τραυματίες της ομάδας (Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο) και την κατάστασή τους, αναφέροντας: “Δεν ξέρω, οι παίκτες που θα είναι τραυματίες θα μείνουν εκτός” για να προσθέσει αστειευόμενος ότι “ίσως είναι έτοιμοι την νέα σεζόν”.

To άρθρο Εργκίν Αταμάν ενόψει του Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: «Για εμάς απομένουν πέντε παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button