ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η ύποπτη «συμβουλή» του κρεοπώλη για τα κινητά πριν το έγκλημα – Galaksias Portal News

Zougla Newsroom

«Όταν πάτε για κυνήγι ή ψάρεμα να μην παίρνετε μαζί σας τα κινητά σας τηλέφωνα γιατί καταγράφουν τις κινήσεις σας και σε περίπτωση που σας καταλάβει το Λιμενικό ή το δασαρχείο θα υπάρχουν αποδείξεις». Αυτή ήταν η «συμβουλή» του κρεοπώλη σε φίλους του πριν τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη «συμβουλή» την έκανε πράξη τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του 31χρονου καθώς συνάντησε τον άτυχο νεαρό αλλά «ξέχασε» όπως είπε το κινητό στο σπίτι του .

Ο κρεοπώλης παραδέχτηκε επιπλέον ότι έχει διαγράψει επιλεκτικά το ιστορικό των κλήσεων ,μηνυμάτων και συνομιλιών από το κινητό του τηλέφωνο διατηρώντας αποθηκευμένες μόνο αυτές με τις οποίες, κατά δήλωσή του, έχει συχνή επικοινωνία. Οι αρχές ανακτούν μέρα με την ημέρα τα διαγραμμένα μηνύματα αλλά και τις κλήσεις και τα στοιχεία θα δοθούν ολοκληρωμένα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο κρεοπώλης όταν κληθεί για συμπληρωματική απολογία θα πρέπει να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί δεν αποκάλυψε στις αρχές από την αρχή της έρευνας τις συνομιλίες και τα πρόσωπα;

Τι είχε να κρύψει ;

Στοιχεία έδωσε και το I-cloud του θύματος ,για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με τον κρεοπώλη.

Στις 25 Ιουνίου 2023 φαίνεται ότι στέλνει στον κατηγορούμενο μέσω e-banking το ποσό των 6.500 ευρώ σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου του κρεοπώλη με τον ίδιο να είναι όμως συνδικαιούχος.

Στοιχεία για τα δανεικά έδωσε και το τετράδιο του Μπάμπη. Στο τετράδιο αναφέρεται μία άλλη οφειλή των 3.000 ευρώ από τον κρεοπώλη. Οφειλή όμως που αφορούσε στο έτος 2022.

Το κενό των 65 λεπτών

Ο κρεοπώλης μπορεί να επιμένει ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα αλλά οι κάμερες δείχνουν ακριβώς τις κινήσεις του. Αδυνατεί να δικαιολογήσει ένα χρονικό κενό που φθάνει τα 65 λεπτά ενώ όταν έκανε τη διαδρομή με τους αστυνομικούς οι χρόνοι δεν «έβγαιναν».

Η συνάντηση με τον Μπάμπη Κούτσικο γίνεται στις 4.01.2024 και ώρα 20.36. Οι κάμερες τον «κλειδώνουν» στις 21:41 να περνά έξω από κατάστημα αυτή τη φορά όμως μόνο του.

Είναι το διάστημα όπου έχει τελεστεί το έγκλημα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button