ΕνημέρωσηΟικονομία

Τεράστιο χτύπημα στον πυρήνα της κοινωνίας, την οικογένεια, η ψήφιση αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων – Galaksias Portal News

«Η ψήφιση αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων συνιστά ένα τεράστιο χτύπημα στον πυρήνα της κοινωνίας, την οικογένεια», αναφέρει η Ελληνική Λύση, σημειώνοντας ότι «είχε προειδοποιήσει» και ότι «πριν ο “αλέκτωρ λαλήσει τρις”, δυστυχώς δικαιωθήκαμε».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με την Τροπολογία 104/28 των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας, επιφέρονται τροποποιήσεις στο άρθρο 151 του νόμου 5078/2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άρθρο αυτό είχε προστεθεί πρόσφατα με το νόμο για το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, νέα παράγραφος 3Α, που αφορά σε ειδική παροχή προστασίας μητρότητος σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια που αποκτούν κοινό τέκνο. Τώρα με την προτεινόμενη τροπολογία επανέρχεται ολόκληρο το ανωτέρω άρθρο και ζητείται η ψήφισή του ως έχει, μαζί με τις νέες τροποποιήσεις».

«Στην ουσία», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση, «ζητείται να επιβεβαιωθεί εκ νέου η ειδική παροχή μητρότητας στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια». «Παραδίδουμε τους βουλευτές που είτε με την ψήφο τους είτε με την στήριξη τους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άνοιξαν αυτή την αντεθνική και αντικοινωνική κερκόπορτα, στην κρίση του Ελληνικού λαού. Η πρώτη πολιτική τους τιμωρία, θα έρθει στις ευρωεκλογές», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button