ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ήταν τραγική, πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά οι διαιτητές» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Euroleague, αλλά ο Κέντρικ Ναν δεν απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία του αγώνα.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς στο Eurohoops, ο Ναν χαρακτήρισε “τραγική” τη διαιτησία και τους ζήτησε να αναλάβουν την ευθύνη τους, θεωρώντας ότι υπήρξαν πολλά διαιτητικά λάθη στο Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο.

Οι δηλώσεις του Ναν

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μας στηρίζει πάντα. Δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι εδώ. Είμαστε ευγνώμονες που τον έχουμε στο πλευρό μας. Έχουν δει συγγενείς μου και φίλοι μου τι γίνεται στο ΟΑΚΑ. Βλέπει τα παιχνίδια η οικογένεια μου, η οποία έχει έρθει και εδώ για να ζήσει από κοντά την εμπειρία». 

Για την διαιτησία: «Παρότι κερδίσαμε με 20 πόντους, η διαιτησία ήταν τραγική. Κάποιος πρέπει να τους θέσει προ των ευθυνών τους. Αφού δεν το κάνει κανείς άλλος, πρέπει να το κάνουμε εμείς με την φωνή μας στο παρκέ. Πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά».

Για την συνέχεια του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζουμε ως σύνολο, το διασκεδάζουμε όλη μαζί σε αυτό το υψηλό επίπεδο και παίρνουμε νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του νέο παιχνίδι στη Euroleague, με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

To άρθρο Παναθηναϊκός – «Βολές» του Ναν για τη διαιτησία: «Ήταν τραγική, πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά οι διαιτητές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button