ΑθλητικάΕνημέρωση

«Τραβηγμένο» δημοσίευμα για Παναθηναϊκό! «Σκέψεις αντικατάστασης του Φατίχ Τερίμ με τον Φερνάντο Σάντος»

“Σενάριο” επιστημονικής φαντασίας; Τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός θα αντικαταστήσει στο τέλος της σεζόν τον Φατίχ Τερίμ με τον Φερνάντο Σάντος!

Το τουρκικό ειδησιογραφικό πρακτορείο“tavkim” εμφανίζει τον Παναθηναϊκό να θέλει να προβεί σε αλλαγή προπονητή στο τέλος της σεζόν και παρουσιάζει τον Φερνάντο Σάντος ως πιθανό αντικαταστάτη του Φατίχ Τερίμ.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Σάντος δεν θα συνεχίσει στη Μπεσίκτας την επόμενη σεζόν και εμφανίζει τον Παναθηναϊκό να τον θέλει για αντικαταστάτη του “αυτοκράτορα”.

Θυμίζουμε ότι ο Σάντος βρέθηκε μόλις λίγους μήνες στον πάγκο του “τριφυλλιού” τη σεζόν 2002-2003, με τη συνεργασία των δυο πλευρών να ολοκληρώνεται, μετά το τραγικό ξεκίνημα του “τριφυλλιού”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν “στέριωσε” στον πάγκο της Πολωνίας, έχοντας 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να αναλάβει την Μπεσίκτας. Σε 15 ματς στην τουρκική ομάδα έχει μόλις 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, με τα Μέσα στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα της… εξόδου στην ομάδα.

To άρθρο «Τραβηγμένο» δημοσίευμα για Παναθηναϊκό! «Σκέψεις αντικατάστασης του Φατίχ Τερίμ με τον Φερνάντο Σάντος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button