Επικαιρότητα

«Άδεια διεξαγωγής αγώνα στα σωματεία μέχρι την ολοκλήρωση της εγγραφής στο μητρώο»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022, 20:41

Μετά από τις ΕΠΣ Λακωνίας, Αργολίδας, Πειραιά και η ΕΠΣ Κορίνθου με επιστολή της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητά να ληφθεί ειδική μέριμνα για όσα ποδοσφαιρικά σωματεία έχουν ήδη καταθέσει αίτηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων και αυτή βρίσκεται στο στάδιο ελέγχου ή θεραπείας.

Αιτείται, όπως και οι άλλες ΕΠΣ, μέχρι την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, να επιτραπεί και σ’ αυτά τα σωματεία (όπως συμβαίνει με όσα είναι ήδη εγγεγραμμένα στο Μητρώο -1.866 ποδοσφαιρικά σε σύνολο 5.647 σωματείων όλων των αθλημάτων, έως σήμερα το απόγευμα) να κάνουν χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να λαμβάνουν άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων από την Περιφέρεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος, με ενημέρωση για τις εκκρεμότητες των 8 σωματείων της (και με 17 εγγεγραμμένα στο Μητρώο) και αντίστοιχη επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022, 20:42

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger