ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Φώτης Ιωαννίδης χάνει τον πρώτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Για δεύτερο σερί ματς του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φώτη Ιωαννίδη. Τα νέα των “πρασίνων” ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Χωρίς τον Φώτη Ιωαννιδη αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός και στον πρώτο -εκτός έδρας- ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (14/2, 19:30).

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός συνέχισε και τη Δευτέρα (12.02) με ατομικό πρόγραμμα, μετά την υποτροπή που είχε υποστεί στον δικέφαλο κι όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός για 5ο σερί ματς.

Ο Φατίχ Τερίμ θέλει να δει τον Έλληνα επιθετικό να φτάνει στο 100% της ετοιμότητάς του, χωρίς να έχει την παραμικρή ενόχληση στο δικέφαλο, προκειμένου να είναι διαθέσιμος στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, είτε στο ματς του Σαββάτου (17.02) με τη Λαμία στη Λεωφόρο είτε στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (21.02.2024).

Στα υπόλοιπα νέα της προπόνησης, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2). Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button