Τρόπος Ζωής

Άη Γιάννης Χωστός: Στο μικροσκόπιο η κατάργηση του 2ου κόμβου – Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια – ΗράκλειοΣτο τραπέζι των συζητήσεων το κυκλοφορικό πρόβλημα στην περιοχή του Αη Γιάννη Χωστού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ευρεία σύσκεψη της τοπικής κοινωνίας στην Περιφέρεια Κρήτης, με το κυκλοφορικό και τους κόμβους στην περιοχή του  Αη-Γιάννη Χωστού, να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Τη σύσκεψη συγκαλεί ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ενώ μετάσχουν φορείς και στελέχη των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών, μέλη της αστυνομίας αλλά και του πολιτιστικού συλλόγου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο προσωρινός κόμβος αναμένεται να έχει κατασκευαστεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα προχωρά ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου και οι απαλλοτριώσεις για την κατασκευή του οριστικού κόμβου στο σημείο.

Τα συνεργεία έχουν ήδη καθαρίσει το πρανές, με στόχο την διαπλάτυνση του δρόμου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η τοποθέτηση της σήμανσης.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει τεθεί και το ζήτημα της δημιουργίας κόμβων, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει την κατάργησή του.

Αναφορικά με το δεύτερο κυκλικό κόμβο ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης είχε αναφέρει πρόσφατα ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και προσπαθούν αν το λύσουν, σημειώνοντας ότι οι εργασίες κατασκευής του προχωρούν, με στόχο την ελάφρυνση του κυκλοφοριακού φόρτου, αλλά κυρίως την ασφάλεια των πολιτών και των οδηγών. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως «οι πρώτες παρεμβάσεις είχαν ως αποτέλεσμα την κάθετη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή».


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger