ΑθλητικάΕνημέρωση

«Γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ; Ξέρω όλους τους διαιτητές, δεν θα μου πουν εμένα ψέματα» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 στην έδρα του Πανσερραϊκού για την 22η αγωνιστική της Super League 1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται όμως έντονα για το πρώτο γκολ του “τριφυλλιού” και τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει λόγο για “ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ”.

Ο Πανσερραϊκός θεωρεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού και ο προπονητής του Πανσερραϊκού και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, επισήμανε μετά το τέλος του αγώνα ότι γνωρίζει καλά ο ίδιος τους διαιτητές.

Οι δηλώσεις του Γκαρσία

«Γνωρίζουμε ότι αυτές οι μεγάλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες αλλά πρέπει να κερδίζουνε τα ματς στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, γιατί για μένα είναι ξεκάθαρα επιθετικό φάουλ. Μας πόνεσε αυτό το γκολ, δεν το ελέγξανε στο VAR, αυτός που ήταν στο VAR ήταν ο ίδιος διαιτητής στον αγώνα με τον Άρη, τους ξέρω όλους τους διαιτητές εμένα δεν θα μου πουν ψέματα. Σίγουρα αξίζουμε την ήττα σήμερα, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και σε αυτό το κομμάτι φταίω εγώ επειδή προσπαθώ να παίξω…

Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, δεν μου αρέσει να παίξω άσχημο ποδόσφαιρο με μεγάλες πάσες και εκεί ήταν η διαφορά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με μεγάλες πάσες, εμείς όχι. Κερδίσανε καλά αλλά ξέρω όλους τους διαιτητές, εμένα δεν θα μου πούνε ψέματα».

To άρθρο Γκαρσία μετά το Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: «Γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ; Ξέρω όλους τους διαιτητές, δεν θα μου πουν εμένα ψέματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button