Υγεία & Διατροφή

Διαδικτυακή συμμετοχή στο opaponline.gr για τα 2,2 εκατ. ευρώ με προσφορά* χωρίς κατάθεση – Galaksias Portal News

Την ευκαιρία να καταθέτουν τα δελτία τους διαδικτυακά, με λίγα κλικ, έχουν, μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App, όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, για όλους τους διαδικτυακούς παίκτες υπάρχει διαθέσιμη προσφορά* χωρίς κατάθεση για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER 3) τόσο στο opaponline.gr όσο και στο Opaponline App. Για την προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Εκτός από τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία, όλοι οι παίκτες διεκδικούν επίσης και από 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία. Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν, στις 21:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Opaponline.gr – Το παιχνίδι πάντα μαζί

Στο opaponline.gr, εκτός από ΤΖΟΚΕΡ μπορεί κανείς να βρει όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ  (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER3, ΠΡΟΤΟ) online, όπου κι αν βρίσκεται.

Πιο συγκεκριμένα, στο opaponline.gr εκτός από το να καταθέτεις online δελτίο, ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατεβάζεις την εφαρμογή Οpaponline App ή μπαίνεις στο opaponline.gr και το παιχνίδι ξεκινά!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button