ΕνημέρωσηΟικονομία

Άλλο ένα ψέμα καταρρίφθηκε – Galaksias Portal News

Άλλος ένας ισχυρισμός του 50χρονου κρεοπώλη καταρρίφθηκε επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του ως βασικός κατηγορούμενος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν «καθαρές».

Ο κρεοπώλης έλεγε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ουσιών αφού άφησε τον Μπάμπη, την ημέρα που ο τελευταίος εξαφανίστηκε, και γι’ αυτό και δεν μπορούσε να θυμηθεί τις κινήσεις που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός ο ισχυρισμός ωστόσο «πέφτει στο κενό» αφού από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών διαπιστώθηκε πως ήταν «καθαρός».

Ο κρεοπώλης ο οποίος στην περιοχή ήταν γνωστός για «σκληρό καρύδι», αρνείται όλες τις κατηγορίες, όμως σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς της ασφάλειας που μετέχουν των ανακρίσεων, ο 50χρονος είναι άλλες φορές αγχωμένος και άλλες φορές ήρεμος με μεταπτώσεις στην ψυχολογία του και προσπαθεί να δείξει ότι είναι αθώος.

Ο κατηγορούμενος σημειώνεται ότι μεταφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, σε άλλο αστυνομικό τμήμα στην Αιτωλοακαρνανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aνθρώπινα υπολείμματα ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ για την εξαφάνιση

Όπως έχουμε γράψει στην «Ζούγκλα», στο κελί που κρατείται ο κρεοπώλης με άλλα άτομα μερικές φορές δείχνει ότι θέλει να «ανοιχτεί» και άλλες κλείνεται στον εαυτό του. Μάλιστα, κατά την διάρκεια μιας ψυχολογικής πίεσης, είπε σε συγκρατούμενό του «πώς έμπλεξα με τη υπόθεση αυτή», συμπληρώνοντας όμως πως «ο Μπάμπης είναι νεκρός και δεν πρόκειται να τον βρουν», χωρίς να δίνει περεταίρω πληροφορίες.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το μαγαζί του κρεοπώλη λαμβάνοντας δείγμα DNA απ’ όλο τον χώρο μήπως εντοπιστεί τυχόν γενετικό υλικό του 31χρονου Μπάμπη, εξετάζοντας το φρικτό σενάριο του τεμαχισμού της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι η μορφολογία του εδάφους την περιοχής διευκολύνει την απόκρυψη στοιχείων ακόμη και μιας σορού και καθιστά δύσκολη την ανεύρεσή της αν δεν υποδείξει κάποιος το σημείο.

Με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι

Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται στο Μεσολόγγι για την ανεύρεση του άνδρα που έχει εξαφανιστεί και επιπλέον -όπως αναφέρει η ΕΡΤ- έχει προσληφθεί ορκωτός εκπαιδευτής με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων, που είναι και ο μοναδικός στην Ελλάδα.

Τις έρευνες παρακολουθεί προσωπικά ο Αστυνομικός Δ/ντης  Αιτωλίας, Απόστολος Καπνιάρης, ο οποίος έχει εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για το σκοπό αυτό.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλου ατόμου

Μάλιστα, στο «κάδρο» μπήκε ακόμα ένα άτομο με το οποίο ο κρεοπώλης φέρεται πως επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι επίμαχες επικοινωνίες έχουν σβηστεί από το κινητό.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρεται να βρήκαν και το στίγμα του κινητού του 36χρονου στο σημείο εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Ειδικότερα, στο διάστημα μεταξύ 20:40 και 21:40, ο 50χρονος κρεοπώλης είχε κλειστό το κινητό, αλλά το είχε μαζί του, ανοίγοντάς το λίγες φορές, σαν να θέλει να καλέσει κάποιον.

Τις φορές που ανοίγει το κινητό του ο 50χρονος φαίνεται πως είναι κοντά στο τελευταίο στίγμα, το οποίο εξέπεμψε από το κινητό του Μπάμπη. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, βλέποντας το τελευταίο στίγμα του κινητού του κρεοπώλη, έψαξαν να δουν εάν υπήρχαν και άλλα κινητά που ενδεχομένως να εξέπεμψαν στο ίδιο σημείο, στο επίμαχο 45λεπτό.

Βρήκαν, μάλιστα, πως στην ίδια περιοχή, την ίδια επίμαχη ώρα, υπάρχει άλλο ένα κινητό το οποίο φέρεται να ανήκει στον 36χρονο που είχε υποστηρίξει αρχικά πως δεν βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, φέρεται να είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε στις 4 Ιανουαρίου, από τότε, δηλαδή, που ο τελευταίος αγνοείται.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button