Τρόπος Ζωής

«Ο βασιλιάς είναι θετικός για τη θεραπεία του καρκίνου» – Galaksias Portal News

Μπορεί να έγινε γνωστή η είδηση για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου, αλλά ο ίδιος σύμφωνα με πληγές του Παλατιού, δηλώνει «αρκετά αισιόδοξος».

Ο Κάρολος αποφάσισε μάλιστα να συνεχίσει το «business as usual», κάτι που άφησε έκπληκτους, τόσο τους φίλους όσο και την οικογένεια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή της υγείας του έχει εντοπιστεί πολύ νωρίς, κάτι που δίνει ελπίδες για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ενημέρωσαν ότι, οι γιατροί είχαν ανακαλύψει τον καρκίνο, όταν έκανε χειρουργείο στον προστάτη.

Επίσης, ο μονάρχης ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας του μέσω τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένου του γιου του Χάρι, ο οποίος θα επιστρέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να δει τον πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (5/2) στο Σάντριγχαμ μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα, για να ξεκινήσει θεραπεία.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι ενώ έχουν ακυρώσει όλες τις δημόσιες δεσμεύσεις του μονάρχη, ο ίδιος επιμένει να συνεχίσει με τα «κόκκινα κουτιά» της γραφειοκρατίας του.

Διαβάστε επίσης: Τα λόγια των πολιτικών της Αγγλίας για την υγεία του Καρόλου

Σύμφωνα με την DailyMail «ο Βασιλιάς γνώριζε για τη διάγνωσή του, από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, επιμένοντας να πηγαίνει στην εκκλησία στο Νόρφολκ την Κυριακή και να χαιρετίζει θερμά τους καλοθελητές».

Η ανακοίνωση των Ανακτόρων για τον Βασιλιά Κάρολο

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του Βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, επισημάνθηκε ένα ξεχωριστό θέμα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι γιατροί του έχουν συμβουλεύσει να αναβάλει τα καθήκοντά του σε δημόσιους χώρους. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τις κρατικές επιχειρηματικές και επίσημες γραφειοκρατικές εργασίες ως συνήθως.

Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση του στο νοσοκομείο.

Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια υπηρεσία το συντομότερο δυνατό. Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που πλήττονται από τον καρκίνο».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button