Επικαιρότητα

Νέα ανακοίνωση της Εράνης Φιλιατρών προς την Ρόδο! – Galaksias.com

Νέα ανακοίνωση απάντηση της Εράνη Φιλιατρών προς την ομάδα της Ρόδου. Υποδεικνύοντας τις φάσεις που πιστεύει πως μέσα από αυτές έγινε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γεωργόπουλος, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Η ανακοίνωση της ομάδας:

« Ασφαλώς και ο διαιτητής ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς με τρεις κομβικές αποφάσεις του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο σε οφθαλμοφανές χέρι αμυντικού της γηπεδούχου ομάδας.

Ο δεύτερος έρχεται στο 55ο λεπτό, όπου ο καταλογισμός του πέναλτι πάνω στον Μπινιώρη είναι ανύπαρκτος.

Και ο τρίτος, ο μη καταλογισμός φαουλ πάνω στον Μπουρδέκα που οδήγησε στο 76ο λεπτό, στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Όσο αφορά την προπόνηση που αναφέρετε, να σας θυμίσουμε πως η μοναδική φορά που απειλήσατε την εστία μας, πέραν του πρώτου γκολ, ήταν με την εκπνοή του πρώτου μέρους. Αδιάψευστος μάρτυρας μας είναι το βίντεο του αγώνα το οποίο μπορείτε ελεύθερα να δημοσιεύσετε.

Είναι μια καλή πρακτική διότι όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο διαβάζοντας την ανακοίνωση σας το πιθανότερο είναι πως ακόμα θα γελάνε! Όπως έχουμε αποδείξει σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια μας δεν στηριζόμαστε σε κανέναν, παίζοντας με υπερηφάνεια για την ιστορία και τα χρώματα της φανέλας που εκπροσωπούμε.

Όσο για την ηθική που υπερασπίζεστε με τόσο πάθος, μπορείτε να μας πείτε τι έγινε πέρσι στο Γύθειο?

Οι εκατέρωθεν απειλές σας δεν περνούν εδώ. Μπορείτε λοιπόν να προσφύγετε σε όσα δικαστήρια θέλετε.

Κλείνοντας έχετε ένα δίκαιο, ολίγη ερυθρίαση δεν βλάπτει…»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button