Επικαιρότητα

Μουσική εκδήλωση στην «καρδιά» του Ηρακλείου κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» το βράδυ του Σαββάτου (2/3) στην εκδήλωση – φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην οδό Δικαιοσύνης

Θερμή αποδοχή από το κοινό του Ηρακλείου είχε η μουσική εκδήλωση- φεστιβάλ που διοργανώθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στην οδό Δικαιοσύνης (με την ευγενή παραχώρηση του Δήμου Ηρακλείου) από τους Συλλόγους εργαζομένων του ΕΛΜΕΠΑ και τους Φοιτητικούς Συλλόγους Ηρακλείου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ε.Τ.Ε.Π, Ε.ΔΙ.Π του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι των φορέων: Τοπικό Παράρτημα Κρήτης του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Σύλλογος  Εργαζομένων στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΣΕΙΤΕ), Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ και Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ερευνητικών Κέντρων – Ιδρυμάτων (ΠΟΕΕΚ-Ι), Σύλλογος Ε.ΔΙ.Π και Ε.Τ.Ε.Π Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και Φοιτητικοί Σύλλογοι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οδό Δικαιοσύνης με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ηρακλείου.

Αφιλοκερδώς συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Βύρωνας Τσουράπης, Μάνος Παπαδάκης, Mέλη αποφοίτων Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου- Con of Gems, Ζαχαριουδάκης Δημήτρης, Τηλέμαχος Αθανασιάδης, Γιώργο Ρασούλης, Χαιρέτης Βασίλης, Ζεμπίλης Στέλιος, Βαμβουκάκης Στέλιος.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης απέναντι στην επιχειρούμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και να κλιμακωθούν την επόμενη εβδομάδα με τους Φοιτητικούς Συλλόγους Ηρακλείου στην πρώτη γραμμή.

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button