ΕνημέρωσηΠολιτική

«Γελοία η αποστροφή Κουτσούμπα» περί sugar daddies λέει ο Παύλος Μαρινάκης

Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για όσα είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή.

«Πρόκειται για μια γελοία αποστροφή» είπε και την χαρακτήρισε επίσης «χυδαία και σεξιστική» είπε ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας για τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα στον ΣΚΑΙ 100,3.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε την Πέμπττης στη Βουλή στις σκανδιναβικές χώρες η επιβολή των διδάκτρων ανάγκασε φοιτήτριες να αναζητήσουν sugar daddies προκειμένου να τα βγάλουν πέρα.

Στην κριτική που δέχτηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε με νέα ανακοίνωση το ΚΚΕ: «Αλήθεια, δεν γνωρίζουν στη ΝΔ ότι η εμπορευματοποίηση της παιδείας σε μια σειρά από χώρες έχει οδηγήσει ακόμη και σε τέτοια φαινόμενα σήψης, σαν κι αυτά που κατήγγειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος σε εκπαιδευτικά «μοντέλα» του εξωτερικού;»

Τι είναι ο «sugar daddy»

Πρόκειται για έναν πλούσιο μεγαλύτερο άνδρα που δίνει δώρα και χρήματα σε μία αρκετά νεότερη γυναίκα, συνήθως με αντάλλαγμα το σεξ, όπως αναφέρει το λεξικό της Οξφόρδης για τον όρο «Sugar Daddy».

To άρθρο «Γελοία η αποστροφή Κουτσούμπα» περί sugar daddies λέει ο Παύλος Μαρινάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button