Επικαιρότητα

Αίτημα της ΕΠΟ για αλλαγή στα play offs λόγω Εθνικής Ομάδας – Galaksias.com

Οι μάχες της Εθνικής Ομάδας για πρόκριση στο EURO 2024 τον Μάρτιο είναι πιθανό να αλλάξουν τον προγραμματισμό στα Play Offs της Super League 1.

Η ΕΠΟ έχει ζητήσει από την SL1 να μην διεξαχθεί η 2η αγωνιστική στις 17 Μαρτίου, με σκοπό η Εθνική να προετοιμαστεί καλύτερα για το final four του Nations League, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση της στα τελικά του Euro της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, η Εθνική μας ομάδα έχει το πρώτο μεγάλο «ραντεβού» στις 21 Μαρτίου, όπου υποδέχεται στην OPAP Arena το Καζακστάν στον ημιτελικό του γκρουπ. Αν το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο, πράγμα που θέλουμε όλοι μας, τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει μερικές ημέρες μετά (26/3) στον τελικό και με φόντο ένα «εισιτήριο» για το EURO της Γερμανίας, όπου θα κληθεί να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις.

 Έτσι η ΕΠΟ κατέθεσε το αίτημα αυτό και ζήτησε τις αλλαγές στο καλεντάρι, προκειμένου να αποδεσμευτούν νωρίτερα από τα clubs τους όσοι οι διεθνείς μας αγωνίζονται στους εγχώριους «μεγάλους». Ετσι θα ενσωματωθούν άμεσα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με σκοπό να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας για τα δύο ματς που ακολουθούν, στις 21 και καλός εχόντων των πραγμάτων στις 26 Μαρτίου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button