ΑθλητικάΕνημέρωση

Τρομερό παιχνίδι με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ – Galaksias Portal News

Σε ένα παιχνίδι με έξι γκολ, Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής για την Premier League.

Η Άστον Βίλα λίγο έλειψε να ηττηθεί από την Μπρέντφορντ στο «Villa Park», ωστόσο το σύνολο του Ουνάι Έμερι κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, σε μια αναμέτρηση που είχε έξι γκολ και μια ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Όλι Γουότκινς στο 39΄και Μόργκαν Ρότζερς στο 46΄, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιστρέψουν πλήρως το σκορ.

Ο Ζάνκα στο 59΄, Μπράιαν Μπουεμό στο 61΄ και ο Γιαν Γουισά στο 68΄έκαναν το 1-3 για την Μπρέντφορντ, ωστόσο ο Γουότκινς στο 80΄ισοφάρισε σε 3-3 για την Άστον Βίλα.

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο η Νιούκαστλ κατάφερε στο 82ο λεπτό με το γκολ του Μπρούνο Γκιμαράες να λυγίσει τη σθεναρή αντίσταση της Φούλαμ και να πάρει την πολύτιμη νίκη με 1-0, ενώ η Εβερτον νίκησε στο ντέρμπι της «ουράς» την Μπέρνλι με 1-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, όπως και η Λούτον, που νίκησε και μάλιστα με ανατροπή (2-1) την Μπόρνμουθ.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια μεσημεριανή βόλτα στο Λονδίνο, επικρατώντας εύκολα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 4-2. Με τη νίκη αυτή η πρωταθλήτρια Ευρώπης έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τη Λίβερπουλ, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με το γκολ του Ματετά μόλις στο λεπτό, αλλά οι «πολίτες» ανέλαβαν αμέσως τον έλεγχο του ματς και στο 13′ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Κέβιν Ντε Μπρόινε, που πέτυχε δύο γκολ και έφθασε τα 100 συνολικά στη σπουδαία καριέρα του με την ομάδα του Μάντσεστερ, ισοφάρισε το σκορ και στη συνέχεια η Πάλας απλά δεν μπορούσε να παρακολουθήσει το ρυθμό των αντιπάλων τους.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στα τελευταία 20 λεπτά κατέβασε ταχύτητα, αφού έχει την Τρίτη ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ, στην πρώτη μεταξύ τους «μάχη» για την προημιτελική φάση του Champions League.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου(6/04/24) στην Premier League

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι 2-4

Άστον Βίλα-Μπρέντφορντ 2-3

Έβερτον-Μπέρνλι 1-0

Φούλαμ-Νιούκαστλ 0-1

Λούτον-Μπόρνμουθ 2-1

Γουλβς-Γουέστ Χαμ 1-2

 

To άρθρο Premier League: Τρομερό παιχνίδι με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπρέντφορντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button