ΕνημέρωσηΠολιτική

Φοβούμενοι την προπαγάνδα της αντιπολίτευσης δεν απαντήσαμε όπως θα έπρεπε – Galaksias Portal News

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που υπάρχει σε μεγάλη μερίδα των πολιτών στην διαχείριση της τραγωδίας στα Τέμπη και σημείωσε πως σε αυτή την περίπτωση η  ΝΔ έκανε ένα λάθος. «Φοβούμενοι την προπαγάνδα της αντιπολίτευσης δεν απαντήσαμε όπως θα έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.

Το παράδοξο της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη όπου είναι ευρωβουλευτής της ΝΔ, αλλά την ίδια ώρα θα είναι και υποψήφιος με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης και τόνισε ότι θα έπρεπε ότι για λόγους ηθικής τάξεως να ενημερώνεται το κόμμα που τον ανέδειξε δύο φορές ευρωβουλευτή.

Ο Παύλος Μαρινάκης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ μίλησε και για την νέα εθνική στρατηγική αντιμετώπισης του σχολικού bullyiing που παρουσιάστηκε σήμερα.

Την εθνική καμπάνια για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, παρουσίασε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης σε εκδήλωση στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη.

Έκτακτα μέτρα θα παρθούν μεταξύ αυτών η δημιουργία της πλατφόρμας stop-bullying.gov.gr στην οποία γονείς και μαθητές θα καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά χωρίς να φοβούνται.

«Είναι μία πρωτοβουλία που στην πραγματικότητα κάνει δύο πράγματα: το ένα είναι μια πολύ επιθετική ευαισθητοποίηση και το δεύτερο που κάνει είναι να ομαδοποιεί πολιτικές και να κεντρικοποιεί μια διαδικασία. Θα υπάρχει μια κεντρική παρακολούθηση και ενημέρωση των γονέων για την πορεία της καταγγελίας», σχολίασε ο κ. Μαρινάκης.

Παράλληλα, όπως επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα υπάρχει εκπαίδευση με διπλάσιο αριθμό ψυχολόγων που βρίσκονται σήμερα στα σχολεία. «Στόχος είναι τον Σεπτέμβριο όλο αυτό να έχει μπει σε μια διαδικασία αυτοματοποίησης».

Στις περιπτώσεις μαθητών, οι οποίοι έχουν προκαλέσει υλικές ζημιές στο σχολείο, τότε οι γονείς θα επιβαρύνονται οικονομικά για την κάλυψη του κόστους της επιδιόρθωσης. Πάνω στο μέτρο αυτό ερωτήθηκε ο κ. Μαρινάκης αν υπάρχει η στόχευση υιοθέτησης μία ατζέντας με πιο δεξιά χαρακτηριστικά.

Με τον ίδιο να απαντά «δεν έλυσαν ποτέ κανένα πρόβλημα οι δήθεν πατριώτες, οι οποίοι έφθασαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού».

«Υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν, κυρίως προς την καθημερινότητα του πολιτών», παραδέχθηκε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε «όμως εμείς προσπαθούμε να πούμε στον κόσμο κάθε μήνας σε σχέση με τον προηγούμενο θα είναι καλύτερος».

Το θέμα της επιστροφής του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, τη νύχτα της 1ης Απριλίου, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς των φυλακών δεν τον δέχονται στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού σχολίασε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας «είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνει καλύτερη συνεννόηση όσων έχουν την ευθύνη για αυτό».

To άρθρο Μαρινάκης για τα Τέμπη: Φοβούμενοι την προπαγάνδα της αντιπολίτευσης δεν απαντήσαμε όπως θα έπρεπε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button