ΑθλητικάΕνημέρωση

Ελπίζω σε ελληνικό τελικό με ΠΑΟΚ στο Conference League – Galaksias Portal News

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Conference League, ο Κριστιάν Καρεμπέ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τους Πειραιώτες και μάλιστα ευχήθηκε για έναν… εμφύλιο με τον ΠΑΟΚ, στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στην OPAP Arena της ΑΕΚ.

Ο σύμβουλο στρατηγικής και πρέσβη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την κλήρωση των Πειραιωτών με τη Φενέρμπαχτσε, για τον ευρωπαϊκό στόχο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, που θα ήθελε να συμβεί.

Οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το αν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει ξανά τη Φενέρμπαχτσε: «Είναι αναπόφευκτο να θυμόμαστε την προηγούμενη φορά που παίξαμε εναντίον τους όμως τώρα πρόκειται για μια άλλη κλήρωση. Θα πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε παίξει και με την Πλζεν. Έχουν αλλάξει βέβαια και το ρόστερ τους και τον προπονητή, είναι μια καινούργια ομάδα για εμάς».

Για το αν έχει ξεπεράσει τα όσα έγιναν χθες στην Σερβία: «Ναι, ήταν έντονα τα συναισθήματα. Έχουμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας από την πρόκριση και είμαστε πιο έμπειροι μετά την ήττα που γνωρίσαμε στο Καραϊσκάκης. Θέλουμε να βάλουμε καινούργιους στόχους και να τους πετύχουμε».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να προχωρήσει κι άλλο στην Ευρώπη: «Ήταν ένας από τους μεγάλος στόχους του κυρίου Μαρινάκη και προσπάθησε να επενδύσει σε αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, πλέον, και είναι από τους στόχους μας να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το ότι υπάρχουν δύο ελληνικές ομάδες στην διοργάνωση: «Καταρχήν, θα πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Ελπίζω να φτάσουμε σε έναν αμιγώς ελληνικό τελικό. Θα είναι ό,τι καλύτερο για την ελληνική Λίγκα και το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που ονειρευόμαστε όλοι μας και είναι μια τεράστια ευκαιρία για το ποδόσφαιρο της χώρας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κρατήσει μια σταθερή απόδοση: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Εχουμε έναν νέο προπονητή, που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός παίζει ανοιχτά και αυτό μας έχει στοιχίσει έως τώρα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για το αν θεωρεί γούρι το ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τη ρεβάνς εκτός έδρας, όπως με τις Φέρεντσβαρος και Μακάμπι: «Πρέπει να είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε δει ότι όλα εξαρτώνται από την στιγμή που βρίσκεται η ομάδα. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ. Περιμένουμε περισσότερα από την ομάδα μας, να έχει καλύτερες εμφανίσεις, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο όταν πρέπει να παίξεις παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες».

To άρθρο Ολυμπιακός – Κριστιάν Καρεμπέ: Ελπίζω σε ελληνικό τελικό με ΠΑΟΚ στο Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button