Τρόπος Ζωής

Το κατηγορητήριο – καταπέλτης για τον Hayate – Galaksias Portal News

Δεν τις χωρά ανθρώπινος νους τις περιγραφές στα περισσότερα από 30 βίντεο που δείχνουν τη δράση του Hayate απέναντι σε ανθρώπους με νοητική στέρηση και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο. Ο «Αρχηγός» βρίσκεται ήδη στις φυλακές, αντιμετωπίζοντας ένα βαρύ κατηγορητήριο που φέρνει στο φως η «Ζούγκλα».

«Κάνοντας χρήση του ψευδώνυμου “Hayte” ή “Αρχηγός” προέβαινες κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιλάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ατόμων με αναπηρία λόγω νοητικής υστέρησης, καθώς και τοξικοεξαρτημένων, αλλά και ατόμων που τυγχάνουν θέση και φύσει ευάλωτα κοινωνικά και οικονομικά και στη μετάδοση αυτών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζοντας αυτά να πραγματοποιήσουν διάφορες προκλήσεις που έθεταν θεατές και συγκεκριμένα να ανταλλάσσουν ή να δέχονται χτυπήματα, να υλοποιούν δραστηριότητες, οι οποίες ευτελίζουν την προσωπικότητά τους, να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις, σωματικές βλάβες, εξυβρίσεις και απειλές, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο, με σκοπό να αποκομίζεις παράνομο οικονομικό όφελος. Από το δωμάτιο του σπιτιού σου, που είχες διαμορφώσει αναλόγως, δηλαδή με ηχοαπορροφητικά πάνελ στους τοίχους και στις πόρτες προέβαινες σε ζωντανές αναμεταδόσεις, η διάρκεια των οποίων κυμαίνονταν από δυόμιση έως πέντε ώρες, όπου συμμετείχαν άτομα που χαρακτηρίζονταν ως “Hayate Army”, καθώς και καλεσμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «στρατός του Hayate» που απεικονίζεται στα βίντεο αποτελείται από 29 άτομα, εκ των οποίων δέκα – όπως αναφέρεται – είναι με μειωμένη νοητική αντίληψη.

Σε ένα από τα βίντεο ο «Αρχηγός» ακούγεται να λέει στους θεατές: «βάλτε τώρα όλοι donate για τον Γ…. μόνο και μόνο για αυτό το βίντεο, αυτό το βίντεο μπορεί να το βλέπεις για την υπόλοιπη ζωή σου όταν έχεις τις μαύρες σου και να ανεβαίνεις ψυχολογικά».

Τα challenges και οι θεατές με τα ψευδώνυμα

Ο κατηγορούμενος προέβαινε σε ακραίες πράξεις. Τα ονόμαζε challenges… και φυσικά με το αζημίωτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βίντεο, ένας από τους θεατές με το ψευδώνυμο «Μπελβεντέρε» ζητά από τον «Αρχηγό» να βάλει έναν άντρα στα τέσσερα απέναντι από έναν άλλο και να γαβγίζει ο ένας στον άλλο. Μάλιστα, αναφέρεται ότι τους λέει ο Hayate: «Λοιπόν άκου τι θα γίνει, στήσιμο, χτύπημα στον κώλο, μία εσύ και μία αυτός και όποιος αντέξει».

Το ένα από τα δύο άτομα ακούγεται να λέει ότι το έχει ξανακάνει και τότε ο Hayate του απαντά: «ωραία, τώρα θα του πάρεις εκδίκηση για τα μπουνίδια και εκείνο που είχε κάνει (δείχνει ότι τον είχε πιάσει από το λαιμό) ζέστανε τα χέρια του, τρίψ’ τα».

Ο «Μπελβεντέρε» όμως ζητά και άλλο challenge, με τον Hayate να το μεταφέρει: «Να δώσουν δέκα σερί φάπες οένας στον άλλον».

Όταν ολοκληρώνεται, ο Hayate – σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο – ζητά από τους θεατές να ρίξουν «κατοστάμπαλο» (δηλαδή να δωρίσουν 100 ευρώ) για να ρίξει μία γυναίκα σφαλιάρα στα πρόσωπα δύο αντρών.

Ο Hayate όμως πρότεινε και ο ίδιος challenge στους θεατές: «άκου καινούριο challenge, το οποίο είναι σκανδαλώδες, μη επίπονο και επίπονο ταυτόχρονα, φάσωμα Χ … με Ν… μέσα στη μούρη του Γ…».

Άλλος θεατής με το ψευδώνυμο «Κολ 11» προτείνει να δωρίσει 100 ευρώ και ο Hayate απαντά: «Κολ, ρίξε το κατοστάμπαλο να πάρει ο God τα 20 να ηρεμήσει».

Όλοι οι θεατές χρησιμοποιούν ψευδώνυμα όπως Bitcoin, Κολ, ακόμα και «Ζωή, μη μιλάς».

«Κανονικά το κράτος έπρεπε να μου δίνει επιδότηση»

Σε βίντεο, ο «Αρχηγός» φτάνει στο σημείο να λέει ότι το κράτος πρέπει να του δίνει επιδότηση και δείχνει να γνωρίζει ότι τα άτομα που έχει στρατολογήσει για τις ζωντανές μεταδόσεις είναι ΑμεΑ. Τα λόγια του σε θεατή είναι άκρως προκλητικά και προκαλούν οργή: «Κανονικά έπρεπε να μου δίνει επιδότηση το κράτος που αντέχω τέτοια άτομα, γιατί αυτό όντως θέλει επιδότηση. Όποιος έχει ΑμεΑ ή οτιδήποτε τέτοια, πρέπει να παίρνει λεφτά από το κράτος γιατί αν δεν παίρνεις λεφτά δεν μπορείς να τους αντέξει και εύκολα και άμα δεν τους αντέχεις εύκολα τους πετάς και τους παρατάς και άμα τους παρατήσεις στο δρόμο δημιουργούν προβλήματα. Κατάλαβες;».

Στα βίντεο όμως αποτυπώνεται και η υβριστική συμπεριφορά του απέναντι στους ανθρώπους που έχει στρατολογήσει. Σε μία γυναίκα, μάλιστα, λέει: «Χοντρέλο, δεν βάζεις καλό πλυντήριο, θα σου γ…. το σπίτι. Δεν τα πλένεις σωστά τα ρούχα μου και τα βρακιά μου, βρομιάρα, έχουν σημάδια, βρομιάρα π… τις φανέλες μου και τα βρακιά μου, έχουν σημάδια. Βρομιάρα, π…., μάθε να βάζεις πλυντήριο, θα μας αρρωστήσεις μωρή π… και τις πετσέτες δεν τις πλένεις, με πιάνει φαγούρα μωρή π….».

Στο κατηγορητήριο για τον Hayate επισημαίνεται ότι «εκμεταλλεύθηκες αδύναμα άτομα, μετατρέποντας αυτά σε εμπορεύσιμο αντικείμενο που υφίσταται απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, χάνοντας ουσιαστικά κάθε δικαίωμα σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του, προσβάλλοντας ταυτόχρονα το δικαίωμά του στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του, με απώτερο σκοπό τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button