Τρόπος Ζωής

Έδωσε 1,38 εκ. δολάρια σε δημοπρασία για το πρώτο τεύχος του Spiderman – Galaksias Portal News

Το αστρονομικό ποσό των 1,38 εκατομμυρίων δολαρίων έδωσε κάποιος για να αποκτήσει ένα σπάνιο αντίτυπο του πρώτου τεύχους του κόμικ «The Amazing Spiderman» σε δημοπρασία.

Το σπάνιο τεύχος του Spiderman δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 1963. Είναι το ένα από τα δύο αντίτυπα του κόμικ The Amazing Spider-Man No1 που έχει χαρακτηριστεί σε «σχεδόν άριστη κατάσταση» από την υπηρεσία βαθμολόγησης κόμικς Certified Guaranty Company (CGC).

«Ήταν προφανές ότι αυτό το τεύχος Spider-Man ήταν μια ευκαιρία και η τελική τιμή το αντικατόπτριζε», δήλωσε ο Μπάρι Σάντοβαλ, αντιπρόεδρος της Heritage Auctions, της εταιρείας που διοργάνωσε τη δημοπρασία, σύμφωνα με το περιοδικό Fine Books.

Το αντίγραφο πωλήθηκε σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από μια έκδοση σε «σχεδόν άριστη κατάσταση» που πωλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο για 520.380 δολάρια.

Ο Πίτερ Πάρκερ και το alter ego του ο Spider-Man, που γεννήθηκαν από την πένα του Στιβ Ντίτκο και τον συγγραφέα Σταν Λι, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε ένα τεύχος Αυγούστου του 1962 της σειράς ανθολογίας Amazing Fantasy, που εκδόθηκε από τη Marvel. 

Από τη σειρά «The Amazing Spider-Man» που κυκλοφόρησε λίγους μήνες αργότερα, εκδόθηκαν περισσότερα από 900 τεύχη έως το 2022.

To άρθρο Έδωσε 1,38 εκ. δολάρια σε δημοπρασία για το πρώτο τεύχος του Spiderman δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button