Κόσμος

Πυροβολισμοί με τρεις νεκρούς στη Φιλαδέλφεια, άφαντος ο δράστης – Galaksias.com

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Falls Township της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ το πρωί του Σαββάτου 16/03, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον ύποπτο ως τον 26χρονο Αντρέ Γκόρντον, ο οποίος και αναζητείται.

«Διερευνούμε μια δολοφονία που έλαβε χώρα στον δήμο σήμερα το πρωί. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δύο διαφορετικές κατοικίες», είπε στο CNNi ο Τζεφ Ντενς, πρόεδρος του συμβουλίου εποπτών της πόλης.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο ύποπτος «λήστεψε το αυτοκίνητο ενός πολίτη και το οδήγησε σε άγνωστη τοποθεσία», πρόσθεσε ο Ντενς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πιστεύεται ότι ο Γκόρντον γνώριζε όλα τα θύματα, εκτός από οδηγό του αυτοκινήτου που λήστεψε. Διεξάγεται έρευνα με τη βοήθεια της εισαγγελίας και του FBI για τον εντοπισμό του,

«Ο δράστης είναι οπλισμένος και επικίνδυνος και βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία», είπε ο Ντενς, δίνοντας περιγραφή του δράστη.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης Middletown ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Facebook ότι έχει γνώση του συμβάντος και ζητά από τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί, να μην πηγαίνουν στην περιοχή και να βρουν καταφύγιο, ενώ καταστήματα έχουν κλείσει με εντολή της αστυνομίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button