ΕνημέρωσηΠολιτική

O Στέφανος Κασσελάκης έχει δουλέψει σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια – Galaksias Portal News

Στην περίπτωση του Μεγάρου Μαξίμου μάλλον ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», μεταφορικά πάντα! Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά, απαντώντας  στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας δουλέψει σκληρά και νοικοκυρεμένα κατάφερε να διαπρέψει ως επιχειρηματίας πληρώνοντας τους φόρους του σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια…», σημειώνει, ανάμεσα σε άλλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αφήνοντας αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η γραπτή δήλωση της Βούλας Κεχαγιά:

«Στην περίπτωση του Μεγάρου Μαξίμου μάλλον ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», μεταφορικά πάντα! Όταν ο πανικός διαχέεται στο πρωθυπουργικό γραφείο τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διστάζει να εξαπολύσει ανυπόστατες κατηγορίες και προσβολές κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας δουλέψει σκληρά και νοικοκυρεμένα κατάφερε να διαπρέψει ως επιχειρηματίας πληρώνοντας τους φόρους του σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια και επαγγελματίες της πολιτικής που εισπράττουν ακόμη και επιδοτήσεις ελαιοπαραγωγού.

Μιλάμε για απύθμενο θράσος».

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε Παύλο Μαρινάκη: O Στέφανος Κασσελάκης έχει δουλέψει σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button