ΑθλητικάΕνημέρωση

Δεν έδωσαν 10ήμερο συμβόλαιο στον Τόνι Σνελ, βετεράνο με αυτισμό, για να έχει ασφάλεια ο ίδιος και η οικογένειά του – Galaksias Portal News

Μπορεί το ΝΒΑ να θέλει συχνά να «λέει» ότι νοιάζεται για τους παίκτες, αλλά η ιστορία του Τόνι Σνελ, που έχει υπάρξει και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, είναι η απόδειξη πως αυτά είναι μόνο «παχιά» λόγια.

Αρκούσε ένα 10ήμερο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης ως το τέλος της σεζόν για τον Τόνι Σνελ ώστε τόσο ο ίδιος, που είναι στο φάσμα του αυτισμού, όσο και οι δυο γιοί του (επίσης στο φάσμα του αυτισμού) και η γυναίκα του να έχουν δικαίωμα σε ένα πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης. Αλλά καμία ομάδα του NBA δεν βρήκε χώρο για αυτό…

Η ιστορία του Τόνι Σνελ ήρθε στο φως μέσα από ένα κομμάτι που έγραψε στο Yahoo Sports πριν από μερικές μέρες ο Jake Fischer. Ο βετεράνος παίκτης έχει συμπληρώνει 9 χρόνια στο NBA και βάσει της συλλογικής σύμβασης χρειαζόταν ένα 10ήμερο συμβόλαιο, το οποίο θα ανανεωνόταν έως το τέλος της σεζόν για να φτάσει τα 10.

Τι θα σήμαιναν 10 χρόνια συμβόλαιο στο NBA; Ότι θα είναι συγκεκριμένα προνόμια, όπως εφ όρου ζωής ασφάλεια υγείας για τους γιους του, τον 3 ετών Κάρτερ και τον 2 ετών Κένζο, οι οποίοι διαγνώστηκαν στο φάσμα του αυτισμού. Το ίδιο και ο ίδιος το Τόνι Σνελ.

Ο βετεράνος άσος έπρεπε έως τις 2 Φεβρουαρίου να πείσει μια ομάδα του NBA να του κάνει συμβόλαιο. Αγωνιζόταν στη G League και τους Maine Red Claws με μέσο όσο όρο 4,1 πόντους σε 13,3 λεπτα συμμετοχής ανά αγώνα. Καμία δεν το έκανε…

Ο θρύλος του NBA Τσαρλς Μπάρκλεϊ έκανε πριν από μερικές μέρες έκκληση να δοθεί στον Σνελ ένα συμβόλαιο. Και πάλι, καμία δεν το έκανε.

Ο Σνελ θα μπορούσε να υπογράψει του χρόνου συμβόλαιο για να συμπληρώσει 10 χρόνια στο NBA και να κερδίσει την εφ’ όρου ζωής ασφάλεια υγείας για την οικογένειά του. Αλλά όσο περισσότερο μένει εκτός, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητές του.

Στα εννέα χρόνια του στο NBA, ο Τόνι Σνελ πέρασε από Σικάγο Μπουλς, Μιλγουίκι Μπακς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Ατλάντα Χοκς, Πορτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Νιου Όρλινς Πέλεκανς…

Με πληροφορίες από CBS Sports

To άρθρο Ανάλγητο NBA: Δεν έδωσαν 10ήμερο συμβόλαιο στον Τόνι Σνελ, βετεράνο με αυτισμό, για να έχει ασφάλεια ο ίδιος και η οικογένειά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button