ΕνημέρωσηΠολιτική

Έκοψε τη μισή οροφή του αυτοκινήτου για να έχει συνοδηγό έναν ταύρο 720 κιλών

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τί άλλο θα δούμε σε αυτόν τον κόσμο; Η περίεργη είδηση της ημέρας έρχεται από τη πολιτεία της Νεμπράσκα των Η.Π.Α. όπου για πρώτη φορά είδαμε συνοδηγό έναν… ταύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιος οδηγός είδε το απίθανο αυτό θέαμα λέγοντας στην αστυνομία πως κάποιος μεταφέρει μία αγελάδα με το αμάξι του. Οι αστυνομικοί θεώρησαν πως θα πρόκειται για κάποιο μικρό μοσχάρι, σοκαρίστηκαν όμως όταν σταμάτησαν τον συγκεκριμένο οδηγό στον αυτοκινητοδρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης είχε κόψει την οροφή του αυτοκινήτου του για να χωρέσει ο γιγαντιαίος ταύρος. Ως αποτέλεσμα, ο οδηγός δέχθηκε πρόστιμα για αρκετές τροχονομικές παραβάσεις από τους αστυνομικούς οι οποίοι του ζήτησαν να επιστρέψει το ζωντανό σπίτι του.

Το βάρος του ταύρου υπολογίζεται στα 725 κιλά ενώ ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μαζί με τον ταύρο του (τον οποίο έχει 8-9 χρόνια), είναι γνωστοί στην περιοχή καθώς όπως λέει και η σύζυγος του, το βγάζει μια φορά την εβδομάδα έξω για να τρώει γρασίδι και να απολαμβάνει τη θέα του αυτοκινητόδρομου. Αυτή τη φορά αποφάσισε να τον πάει λίγο πιο μακριά και έτσι έγινε παγκόσμια είδηση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button