Τρόπος Ζωής

Ήμουν παρών στον τοκετό της Δανάης, με χρειαζόταν για ψυχολογικούς λογούς – Galaksias Portal News

«Ο τοκετός για εμένα ήταν μία εμπειρία ζωής, νιώθω πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του, τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, τον ερχομό της κόρης του και το ρόλο του ως πατέρας.

«Από τότε που άφησα το μουστάκι, μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Είναι τιμή μου, ήταν το ίνδαλμά μου.

Στο γυμναστήριο με είχαν μπερδέψει με τον Γιάννη Νιάρρο. Δεν είπα κάτι, δεν ήθελα να τους το χαλάσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε στη συνέχεια γελώντας πως «λένε ότι είμαι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη μέχρι και σήμερα», ενώ για τη σχέση του με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, ανέφερε: «Ήθελα να διαχωρίσω εντελώς το όνομά μου από την καριέρα της μητέρας μου. Στον χώρο μας υπάρχει πολλή κακία και τοξικότητα. Ο χώρος και το κοινό πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό που κάνει είναι προσωπικές δουλειές. Είμαστε πολύ κοντά με τη μητέρα μου, έχουμε κάνει μία δουλειά μαζί και θα κάνουμε και επόμενες».

Για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε: «Με τη γυναίκα μου θέλουμε πολύ να παίξουμε μαζί. Μας έχει γίνει πρόταση δύο φορές για τηλεοπτική σειρά.

Το να σκηνοθετήσω στο θέατρο τη Δανάη είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Όταν υπάρχει η συνέχεια της δουλειάς στο σπίτι, φοβάμαι ότι μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Δε νομίζω ότι η Δανάη είναι απόλυτη στο να την σκηνοθετήσω, αλλά ξέρει τον λόγο που δε θέλω».

Για τη γέννηση της κόρης του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε: «Ήμουν παρών στον τοκετό της Δανάης, με χρειαζόταν για ψυχολογικούς λόγους. Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση. Ο τοκετός για εμένα ήταν μία εμπειρία ζωής, νιώθω πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα. Θέλω να είμαι πολύ υποστηρικτικός με τη γυναίκα μου. Η κόρη μου, μου λείπει κάθε φορά που δεν είμαι στο σπίτι».

   

Για τον ρόλο του ως πατέρας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε: «Από τότε που έγινα και εγώ μπαμπάς, καταλαβαίνω πολύ περισσότερο τον πατέρα μου. Όταν η κόρη μου μπει στην εφηβεία, πιστεύω θα καταλάβω πολύ την υπομονή που είχε με εμένα ο πατέρας μου. Δε θέλω να κάνω πράγματα που δε θα ήθελα να μου κάνουν. Αν η κόρη μου θελήσει να γίνει ηθοποιός, δε θα της κόψω τα φτερά, ούτε θα της ανοίξω τις πόρτες διάπλατα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε: «Στα οικογενειακά τραπέζια μιλάμε πολύ για τις δουλειές μας και συμβουλεύει ο ένας τον άλλον. Δεν μπορώ να πω ότι οι συμβουλές που έχω ακούσει ήταν πάντα οι σωστές. Είμαι ένας πολύ κακός ατζέντης του εαυτού μου, έχω αρνηθεί αρκετούς ρόλους που έγιναν μετέπειτα επιτυχίες».

To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: Ήμουν παρών στον τοκετό της Δανάης, με χρειαζόταν για ψυχολογικούς λογούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button