Τρόπος Ζωής

Αυτοί που το ξεκίνησαν, στέλνουν τώρα δελτία τύπου – Galaksias Portal News

Μετά την κοινή ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση, η Άντζελα Δημητρίου πήρε θέση μέσω του δικηγόρου της, Βασίλη Καπερνάρου. Ο οποίος άφησε αιχμές για την… άλλη πλευρά.

Ο δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, σε δήλωσή του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ξεκαθάρισε ότι από την πλευρά της τραγουδίστριας δεν υπήρξε ποτέ καμία τοποθέτηση πάνω στο θέμα, και πως «αυτοί που ξεκίνησαν την όλη ιστορία, είναι και αυτοί που τώρα στέλνουν δελτία τύπου».

«Ουδεμία σχέση έχουμε με όλα τα τεκτενόμενα. Ουδέποτε ξεκινήσαμε το θέμα. Ουδέποτε αναφερθήκαμε στο θέμα και ουδέποτε πήραμε θέση.

Άρα, αυτοί που τα ξεκίνησαν, στέλνουν τώρα δελτία τύπου. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Δε συμμετέχουμε καθόλου σε όλο αυτό το θέατρο

Πιθανόν να βγάλουμε μια ανακοίνωση. Η κυρία Δημητρίου δεν έχει καμία σχέση», ανέφερε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος.

«Αν δούμε ότι θίγεται πιθανώς να κινηθεί νομικά. Μέχρι στιγμής, δεν μας ενδιαφέρει το θέμα για να κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει καμία κόντρα.

   

Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχει καμία συμμετοχή η κυρία Δημητρίου σε όσα λαμβάνουν χώρα. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα διότι δε μας ενδιαφέρει, εάν προκύψει κάτι με νομικό ενδιαφέρον, θα κάνουμε αυτό που πρέπει» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, Βασίλης Καπερνάρος.

To άρθρο Άντζελα Δημητρίου για Όλγα Κιουρτσάκη: Αυτοί που το ξεκίνησαν, στέλνουν τώρα δελτία τύπου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button