ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από την ΕΠΟ την αποχή έξι διαιτητών από τους ορισμούς των πλέι άουτ

Ο Αχιλλέας Μπέος γνωστοποίησε επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, μέσω της οποίας ζητάει την αποχή έξι διαιτητών από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος άφησε αιχμές κατά του αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου και ζήτησε να απέχουν από τους ορισμούς των πλέι άουτ οι διαιτητές Μανούχος, Περράκης, Γκάμαρης, Πουλικίδης, Κατσικογιάννης και Παπαπέτρου.

Υπενθυμίζεται ότι η θεσσαλική ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία στα πλέι άουτ, έχοντας ως βασικούς αντιπάλους τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του:

“Επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο:

Κύριε πρόεδρε

Με την με αρ. πρωτ. 3828/31.01.2024 επιστολή μου και τα από 05.02.2024 non paper, που απέστειλα την πρώτη σε εσάς, και το δεύτερο στον πρόεδρο της ΚΕΔ, «κύριο» Μάνταλο σας εφιστούσα την προσοχή στους αγώνες των ομάδων, που καταβάλλουν τη δική τους ξεχωριστή, ενδιαφέρουσα αναμφίβολα και επίπονη προσπάθεια παραμονής στη Super League, παράλληλα με την εξέλιξη των προσπαθειών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που δίνουν οι τέσσερις «μεγάλοι».

Ηδη φθάσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και προς τούτο επανέρχομαι και σας καλώ και πάλι να πάρετε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη διασφάλιση της ισονομίας, την καθαρότητας και της αντικειμενικότητας των αγώνων αυτών. Διαιτητές «εργαλεία» όπως οι Μανούχος, Περράκης, Γκάμαρης, Πουλικίδης, Κατσικογιάννης και Παπαπέτρου, καλόν είναι να απέχουν από τους ορισμούς, τουλάχιστον μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Είναι πρόδηλο ότι ο «κύριος» Μάνταλος είναι ο βασικός υπεύθυνος ώστε να υπάρξει ισονομία και ίση αντιμετώπιση και των τεσσάρων ομάδων Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός – Κηφισιά, προκειμένου αυτές να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Σε διαφορετική περίπτωση ο «κύριος» Μάνταλος οφείλει να παραιτηθεί, έστω και τώρα, κάτι που, πάντως, έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό. Αρκετά ταλαιπώρησε το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο, με τις δημόσιες και κοινωνικές του σχέσεις, με την ανταλλαγή δώρων και λοιπών φιλοφρονήσεων, για τις οποίες επιφυλασσόμεθα να αναφερθούμε λεπτομερώς πολύ σύντομα.

Αχιλλέας Μπέος”.

To άρθρο Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από την ΕΠΟ την αποχή έξι διαιτητών από τους ορισμούς των πλέι άουτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button