Τρόπος Ζωής

Επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ στην παράσταση «Our Town» – Galaksias Portal News

Στο Μπρόντγουεϊ επιστρέφει η Κέιτι Χολμς και ο Τζιμ Πάρσονς για την επερχόμενη αναβίωση της παράστασης «Our Town».

Οι Τζιμ Πάρσονς και Κέιτι Χολμς θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση με τους Ζόι Ντόιτς, Ρίτσαρντ Τόμας και Μπίλι Γιουτζίν Τζόουνς. Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ το 2008 και εμφανίστηκε τελευαταία φορά στο «Dead Accounts» το 2012.

 Οι ηθοποιοί που έχουν επιλεγεί ανακοινώθηκαν από την παραγωγή , αφού προηγουμένως είχαν γνωστοποιηθεί τα σχέδια για την αναβίωση τον Οκτώβριο του 2023.

Το «Our Town» είναι ένα έργο τριών πράξεων του Θόρντον Ουάιλντερ που πρωτοανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ το 1938. Το έργο ακολουθεί τους κατοίκους της φανταστικής μικρής πόλης, της Γκρόβερς Κόρνερς στις αρχές του 1900.

Το θεατρικό έργο θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Tony Κένι Λίον και η πρεμιέρα του στο Barrymore Theatre της Νέας Υόρκης αναμένεται στις 10 Οκτωβρίου.

«Αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός που κέρδισα την εμπιστοσύνη του ιδρύματος Ουάιλντερ που θα παρουσιάσω αυτό το κλασικό έργο σε μια άλλη γενιά θεατρόφιλων. Είναι από καιρό διακαής επιθυμία να συνεργαστώ σε μια παραγωγή του Μπρόντγουεϊ τέτοιου μεγέθους που μιλάει τόσο όμορφα και οικεία σε όλους τους ανθρώπους για τον κοινό μας χρόνο στον πλανήτη», τόνισε ο σκηνοθέτης.

Το θεατρικό έργο του 1938 του Θόρντον Ουάιλντερ ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια στις 17 Σεπτεμβρίου 2024.

To άρθρο Κέιτι Χολμς: Επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ στην παράσταση «Our Town» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button