Τρόπος Ζωής

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης μαζί σε νέο επαγγελματικό βήμα μετά το διαζύγιο

«Βελούδινο» φαίνεται ότι είναι το διαζύγιο ανάμεσα στη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση. Λίγες μέρες αφού έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να χωρίσουν, οι δυο τους ανέβασαν κοινή φωτογραφία στο instagram για να ενημερώσουν για το νέο, κοινό τους επαγγελματικό βήμα.

Ύστερα από επτά χρόνια γάμου, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Αλλά αυτό θα είναι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αφού όπως φαίνεται σε επαγγελματικό, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους!

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης (08.02.2024) ανέβασαν και κοινές φωτογραφίες στο Instagram για να κάνουν γνωστό το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο chef φαίνεται ότι «τρέχουν» το νέο μαγειρικό project. Αλλά δεν έδωσαν άλλες λεπτομέρειες για το τι… «μαγειρεύουν».

Στα stories που ανέβησαν στον λογαριασμό της Μαριάντας Πιερίδη στο instagram, οι φωτογραφίες αναφέρουν ότι όλα είναι… αυστηρά επαγγελματικά. 

«Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη.

Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να αλλάξει», ανέφερε, πρόσφατα, η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης μαζί σε νέο επαγγελματικό βήμα μετά το διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button