Υγεία & Διατροφή

Τι λέει ο φερόμενος αρχηγός της «Σύμπραξης Εκδίκησης» για τη σύλληψη του από την Αντιτρομοκρατική

Με κείμενο του σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου ο 36χρονος φερόμενος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης» δίνει τη δική του εξήγηση για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο 36χρονος έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, σηκώνει «ασπίδα» για τους υπόλοιπους συγκατηγορουμένους του, υποστηρίζει ότι «έφτασαν ακόμα και στο σημείο να μιλάνε για αμοιβές μεταξύ των εμπλεκομένων, ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν το αφήγημα περί οργανωμένου εγκλήματος και επικίνδυνων ανθρώπων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρο το κείμενο του:

«Λίγα λόγια για το “κυνήγι μαγισσών” της Αντιτρομοκρατικής

Έπαψα πλέον να εκπλήσσομαι και να απορώ τι σκαρφίζονται οι μπάτσοι και οι δημοσιογράφοι για υποθέσεις που χαλάνε την ηρεμία τους. Έχω δει και έχω διαβάσει πολλά αυτές τις μέρες για τη δήθεν τεράστια επιχείρηση της ΔΑΕΕΒ και την εξάρθρωση μιας επικίνδυνης τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ειπώθηκαν αισχρές γελοιότητες, σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Έφτασαν ακόμα και στο σημείο να μιλάνε για αμοιβές μεταξύ των εμπλεκομένων ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν το αφήγημα περί οργανωμένου εγκλήματος και επικίνδυνων ανθρώπων. Δημοσιεύτηκαν ψευδή στοιχεία που αφορούν τους 6 προφυλακισμένους, χρησιμοποιώντας παλαιότερες συνομιλίες από άτομα που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα σύγχυσης και αποπροσανατολισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιάστηκα ως ένας εμμονικός, επικίνδυνος άνθρωπος ο οποίος ακροβατώ ανάμεσα σε δύο κόσμους: τον πολιτικό και τον ποινικό, όπως τον αποκαλούν, με μόνο στόχο την εκδίκηση των διωκτικών αρχών. Αυτό που θέλω να πω σε όλους τους Πρετεντέριδες και Ευαγγελάτους αυτού του κόσμου, ότι εκτός από γελοίοι είστε και ανόητοι διότι προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο για το προφίλ ενός ανθρώπου όπως σας εξυπηρετεί και ταυτόχρονα για το πόσο καλά κάνει τη δουλειά της η κυβέρνηση που σας θρέφει τόσα χρόνια. Είστε τα ίδια ακριβώς σκουπίδια που συγκαλύπτετε, κρατικές δολοφονίες όπως στα Τέμπη και προσπαθείτε να κουκουλώνεται με κάθε γελοίο μέσο όλους τους υπεύθυνους φίλους σας και πρωτίστως τον τότε υπουργό Καραμανλή. Δεν νοιαστήκατε ούτε ένα δευτερόλεπτο για τα παιδιά που δολοφονήθηκαν εξαιτίας σας και με προκλητικό τρόπο στρέφετε τις ευθύνες δεξιά και αριστερά ενώ όλοι γνωρίζουμε για τους φιλικούς διορισμούς χωρίς ΑΣΕΠ, ρουσφέτια στις Σέρρες κλπ. Τσιράκια του τότε υπουργού σας. Όλοι θυμόμαστε τον υπουργό να λέει ότι είναι ντροπή να μιλάμε για θέματα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο και 8 ημέρες μετά να γινόμαστε μάρτυρες του καπιταλιστικού-κρατικού εγκλήματος στα Τέμπη.

Είστε οι ίδιοι που σωπαίνετε όταν διώχνουν οι μπάτσοι από τα σπίτια τους φτωχούς ανθρώπους για χρέη προς τα αφεντικά σας, στους τραπεζίτες. Είστε οι ίδιοι που τρώτε με χρυσά κουτάλια δίπλα σε όλη τη πραγματική μαφία αυτής της χώρας-πολιτικούς και επιχειρηματίες- γελώντας με τα δεινά των καταπιεσμένων.

Είμαι λοιπόν χαρούμενος και ευτυχισμένος που δεν σας μοιάζω ούτε στο απειροελάχιστο. Έχω μάθει να κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και να μην τους κοροϊδεύω, να νοιάζομαι για τους ανθρώπους και να παίρνω θέση για ό,τι συμβαίνει. Είμαι περήφανος που έχω μεγαλώσει με αξίες που ούτε καν γνωρίζετε.

Μπορεί να βρίσκομαι αιχμάλωτος στις φυλακές σας αλλά η ψυχή μου και το μυαλό μου είναι και θα παραμείνουν ελεύθερα. Συνεχίστε λοιπόν το κυνήγι μαγισσών, φτιάξτε σενάρια που σας βολεύουν και βάλτε όποιες και όσες ταμπέλες θέλετε.

Τσιράκια γεννηθήκατε, ρουφιάνοι θα ζήσετε.

“Θέλω να πάω στο σκοπό μου,

προσπερνώντας τους διστακτικούς

και τους βραδυπορούντες”

Υ.Γ: Το παραπάνω κείμενο είναι μόνο λίγα λόγια για την αποκατάσταση της αλήθειας και μια κριτική της τρέχουσας συνθήκης, θα επανέλθω αναλυτικότερα μόλις με καλέσουν για την ανακριτική διαδικασία και λάβω στα χέρια μου την δικογραφία.

Φώτης Τζιώτζης

Φυλακές Δομοκού

4/3/2024».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button