ΕνημέρωσηΟικονομία

Ένας Βόσνιος προσέφερε το νεφρό του στον Σίμανιτς! – Galaksias Portal News

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Μπόρισα Σίμανιτς κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ 2023.

Πιο συγκεκριμένα τραυματίσθηκε μετά από ένα χτύπημα από τον αγκώνα του Νούνο Άμοτ στον αγώνα με το Νότιο Σουδάν και χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού, με έναν Βόσνιο να προσφέρει το δικό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αζρούντιν Ρέντζοβ, ένας Βόσνιος από τη Ζένιτσα προσέφερε ένα νεφρό στον Σίμανιτς».

«Ελπίζω να παίξω ξανά μπάσκετ, είναι πιθανό»!

Ο ίδιος αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο των Φιλιππινών και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Σερβίας, μίλησε στο Radio Belgrade και έδειξε αρκετά αισιόδοξος.

«Είμαι καλά. Ήταν αρκετά άβολο στην αρχή, αλλά η κατάσταση βελτιώνεται μέρα με την ημέρα. Ξεκίνησα να περπατάω και να τρώω, οπότε ελπίζω σε μία ταχεία ανάρρωση. Δεν ξέρω πόσο θα πάρει αυτή. Φυσικά, είναι πιθανό να παίξω ξανά. Ξέρω μόνο ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα για τρεις μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις και τότε θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανα δύο επεμβάσεις, οπότε ήμουν αναίσθητος για πέντε μέρες. Όταν μπόρεσα να πιάσω για πρώτη φορά το κινητό μου, τους έστειλα μήνυμα και αυτό τους ανύψωσε πραγματικά το ηθικό. Οι νίκες τους ήταν πολύ σημαντικές για εμένα. Τους παρακολουθούσα μέσα από την εφαμοργή στο κινητό μου», ανέφερε ενδεικτικά ο Μπόρισα Σίμανιτς.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button