Υγεία & Διατροφή

Ένας μίνι «κρατήρας» σε ειδικό σχολείο στην καρδιά του Ηρακλείου – ΗράκλειοΗράκλειο
Ένας ζωτικός χώρος για τα 50 παιδιά που φοιτούν σήμερα στο ειδικό σχολείο – αυτός του γηπέδου μπάσκετ – παραμένει σε αχρηστία την ώρα που θα μπορούσε να είναι στη διάθεσή τους καλλιεργώντας ακόμα περισσότερες αναγκαίες δεξιότητες

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τη στιγμή που τμήμα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μπάσκετ του 3ου ειδικού σχολείου Ηρακλείου υποχώρησε, εξαιτίας του μεγάλου σεισμού τον περασμένο Σεπτέμβρη, με αποτέλεσμα ένας μίνι κρατήρας που έχει δημιουργηθεί εκεί να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τους αρμόδιους δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια για την αποκατάσταση των ζημιών, με τους δασκάλους αλλά και τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο να αγωνιούν, καθώς τίθεται μείζων ζήτημα ασφάλειας των παιδιών.

Όπως σημειώνουν, ένας ζωτικός χώρος για τα 50 παιδιά που φοιτούν σήμερα στο ειδικό σχολείο – αυτός του γηπέδου μπάσκετ – παραμένει σε αχρηστία την ώρα που θα μπορούσε να είναι στη διάθεσή τους καλλιεργώντας ακόμα περισσότερες αναγκαίες δεξιότητες. Την ίδια ώρα, οι πόρτες διαφυγής – σε περίπτωση κινδύνου – από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, οδηγούν κατευθείαν πάνω στον μίνι «κρατήρα».

Δάσκαλοι, προσωπικό του σχολείου και γονείς είναι ανήσυχοι βλέποντας τα παιδιά τους να κινδυνεύουν μέρα με τη μέρα…


Πηγή


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger