ΕνημέρωσηΠολιτική

«Λιώνει» για τα μάτια της 10 μηνών κόρης του – Galaksias Portal News

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο πόζαρε για το περιοδικό People αγκαλιά με την 10 μηνών κόρη του -που έχει αποκτήσει με την Τίφανι Τσεν-, δείχνοντας στους θαυμαστές του, την μεγάλη αγάπη που έχει για την ίδια.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός είπε ότι παρατηρεί τρομερά «πολλές ομοιότητες» μεταξύ της κόρης του, Τζία και του ίδιου, από όταν ήταν και αυτός μωρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την 10 μηνών κόρη του

Παρά τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την «χαρά» του, όπως την χαρακτήρισε, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο διαλέγει αγνοήσει τα πάντα και να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της.

«Είναι τόσο αξιολάτρευτο μωρό. Τόσο γλυκιά! Όταν την κοιτάζω, όλα τα άλλα εξαφανίζονται. Είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση να είμαι μαζί της», ανέφερε συγκινημένος στο People.

Σε άλλο σημείο, πρόσθεσε πως «και τα άλλα μου παιδιά, είναι ξετρελαμένα μαζί της. Ακόμα και τα εγγόνια μου. Είναι η θεία τους και εκείνοι πρόκειται να γίνουν έφηβοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι πατέρας άλλων 6 παιδιών και συγκεκριμένα της 56χρονης Ντρένα, του 47χρονου Ραφαέλ, των 28χρονων διδύμων Τζούλιαν και Ααρών, του 25χρονου Έλιοτ και της 12χρονης Έλεν.

Μάλιστα, τα παιδιά του, μέχρι τώρα του έχουν χαρίσει τέσσερα εγγόνια, συμπεριλαμβανομένου του γιού της Ντρένα, ο οποίος πέθανε το 2023 από υπερβολική δόση.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε μικρή ηλικία

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε στο παρελθόν, ο θρύλος του κινηματογράφου είχε αναφέρει ότι «εκείνη έχει έναν πολύ γλυκό τρόπο να σε κοιτάζει και να σε καταλαβαίνει… Επομένως, δεν γνωρίζω πώς θα πάει όλο αυτό με εκείνη αργότερα, όταν μεγαλώσει, όμως σκέφτεται και παρατηρεί τα πάντα και παρακολουθεί. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Οπότε, ξέρετε, είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο και θέλω να βρίσκομαι κοντά για όσο περισσότερο μπορέσω, για να την απολαύσω».

Με πληροφορίες από την DailyMail

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button