Τρόπος Ζωής

Και μεγάλη φίρμα να το παίζεις, εάν θέλουν σε «τελειώνουν» σε δύο μέρες – Galaksias Portal News

Ο τραγουδιστής Γιώργος Αλκαίος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την συγγραφή σεναρίων, την ανύπαρκτη σχέση με του γονείς του, αλλά και τις συγγνώμες που δεν ήρθαν ποτέ.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την συγγραφή σεναρίων, για την καριέρα του ως…ηθοποιός και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είχε γίνει συζήτηση στο παρελθόν με γνωστό σκηνοθέτη για να γίνει ταινία η ζωή μου, άλλα είπα ότι θα έπρεπε να έχει κλείσει και ο δεύτερος κύκλος της ζωής μου.

Γράφω πολύ, έχω ήδη έτοιμα έξι σενάρια, το ένα σενάριο έχει πάει σε μεγάλη εταιρεία παράγωγης για να γίνει ταινία η σειρά & έχω έτοιμο και ένα θεατρικό έργο. Θέλω πολύ να ξαναδοκιμάσω ως ηθοποιός, έτσι ξεκίνησα, ήμουν και στην παράσταση «Αντιγόνη» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όλοι μας προστατεύσαμε την παράσταση και την ίδια την Αλίκη, που ήταν πολύ καλή, άπλα στην πρεμιέρα συνέβη κάτι λόγω του άγχους της. Υπήρξαν κάποιοι καλοθελητές ανάμεσα στο κοινό που φώναξαν στην Αλίκη μία-δυο φορές και σταμάτησε, στις εφημερίδες έγινε μεγαλύτερο θέμα από τους κριτικούς», είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Για την απόφασή του να μείνει μόνιμα στη Μήλο, ο Γιώργος Αλκαίος τόνισε πως, «Δεν έφυγα στη Μήλο επειδή πληγώθηκα, ήμουν έτσι κι αλλιώς σε υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο & σε πολυεθνικές δισκογραφικές εταιρείες τότε. Ήξερα να παίξω μπάλα, έπαιξα μπάλα άλλα από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα το σύστημα, εγώ ήμουν μέσα στο σύστημα άλλα δεν λειτουργούσα για αυτό.

Είναι πολύ δυνατοί οι άνθρωποι των δισκογραφικών για να ξεσηκωθείς, όποιος και να το παίζει μεγάλη φίρμα, εάν θέλουν, σε τελειώνουν μέσα σε δυο μέρες.

Από ένα σημείο και μετά εγώ δεν ξανάπαιξα στα ραδιόφωνα, ακόμα δεν παίζω. Είπα «άντε γεια» και στα δυο μεγάλα μου συμβόλαια, ήθελα να φύγω, την τελευταία μου απονομή πλατινένιου δίσκου την έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης live στον αέρα. Ήμουν για συνέντευξη στην εκπομπή του, μου έστειλαν τον πλατινένιο με ταξί, του είπα να κάνει την απονομή, ήθελα να δείξω πόσο τίποτε είναι όλο αυτό».

Στην συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην «μάχη» του με την κατάθλιψη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Πέρασα την κατάθλιψή μου από μικρός, αυτό που πήρα και από την παιδική μου ηλικία είναι πως ό,τι κάνει κάποιος άλλος δεν σημαίνει ότι είναι η δίκη σου ζωή.

Οριοθέτησα την κατάθλιψή γιατί κατάλαβα πολύ νωρίς ότι όλοι θα «φύγουμε» μία μέρα από αυτόν τον κόσμο».

To άρθρο Γιώργος Αλκαίος: Και μεγάλη φίρμα να το παίζεις, εάν θέλουν σε «τελειώνουν» σε δύο μέρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button