Επικαιρότητα

Ζάκυνθος: Σύλληψη επιχειρηματία μετά από καταγγελία γυναίκας για απόπειρα βιασμού

Η Ζάκυνθος στο επίκεντρο μετά τη σύλληψη του επιχειρηματία που αρνείται τα πάντα. Η 34χρονο περιέγραψε στους αστυνομικούς τα γεγονότα από τη δική της οπτική γωνία…

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Στη σύλληψη ενός 56χρονου Ζακυνθινού επιχειρηματία προοχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, μετά από καταγγελία 34χρονης, ότι αποπειράθηκε να την βιάσει και να την εξωθήσει στην πορνεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 34χρονη ήρθε στο νησί πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 21/1, προκειμένου να εργαστεί στο μπαρ που διατηρεί ο 56χρονος Ζακυνθινός.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου του 2024 και αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών στο σπίτι του επιχειρηματία, ο 56χρονος της ανακοίνωσε ότι της είχε κανονίσει ερωτικά ραντεβού παρά τη θέλησή της. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο συλληφθείς την χτύπησε, όπως κατήγγειλε.

Η 34χρονη κατήγγειλε επίσης ότι ο 56χρονος προσπάθησε να την βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να ενημερώσει την αστυνομία.

Ο 56χρονος συνελήφθη, πήγε σήμερα στον εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, μαστροπεία, παράβασης του νόμου για ναρκωτικά και πρόκληση σωματικών βλαβών.

newsit

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button