ΑθλητικάΕνημέρωση

Στέφανος Τσιτσιπάς – Γιανίκ Σίνερ LIVE για τα ημιτελικά στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Γιανίκ Σίνερ στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Masters 100 της ATP, το οποίο έχει κατακτήσει και στο παρελθόν ο Έλληνα πρωταθλητής.

Με ανεβασμένη απόδοση στο χώμα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να φθάσει άνετα μέχρι τα ημιτελικά στο Μόντε Κάρλο, αλλά πλέον έχει απέναντί του έναν από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμο, τον ανερχόμενο Γιανίκ Σίνερ. Στα 22 του χρόνια, ο Ιταλός έχει φθάσει μέχρι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι το φαβορί κόντρα στον Έλληνα αθλητή, ο οποίος έχει πέσει πια εκτός top10 (είναι στο Νο12 του κόσμου),

Παρακολουθήστε LIVE το Στέφανος Τσιτσιπάς – Γιανίκ Σίνερ από το Newsit.gr

Στον προηγούμενο γύρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) του Κάρεν Κατσάνοφ και ψάχνει μία ακόμη πρόκριση στον τελικό του Μόντε Κάρλο, το οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές, το 2021 και το 2022. Πέρυσι αντίθετα, αποκλείστηκε από στους “4”.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιανίκ Σίνερ έφθασε στα ημιτελικά, με πρόκριση επί του Χόλγκαρ Ρούνε με 2-1 σετ, σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στο Μόντε Κάρλο.

 

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Γιανίκ Σίνερ LIVE για τα ημιτελικά στο Μόντε Κάρλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button