Υγεία & Διατροφή

Ένα νέο crypto coin αναδύεται εν μέσω του ανταγωνισμού των Bitcoin ETF στην Ευρώπη

Ένας πραγματικός «πόλεμος» λαμβάνει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις προμήθειες στα Bitcoin ETFs, ο οποίος ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει φτάσει πλέον και στην Ευρώπη. Ειδικότερα, κορυφαίες επωνυμίες του χώρου, όπως η Invesco και η WisdomTree, κάνουν σημαντικές περικοπές χρεώσεων στα ευρωπαϊκά προϊόντα Bitcoin.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση στην έξαρση των νέων διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων (ETF) που γίνονται διαθέσιμα στους Αμερικανούς επενδυτές. Παράλληλα, ένα νέο κρυπτονόμισμα φαίνεται να κερδίζει ολόκληρη την αγορά, το οποίο προσφέρει δυνατότητα για εξαιρετικές αποδόσεις και ανταμοιβές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγοράστε Bitcoin Minetrix και επωφεληθείτε από τις ανταμοιβές του

Ο πόλεμος των τιμών στις ΗΠΑ επηρεάζει την Ευρώπη

Η Invesco και η WisdomTree, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να παραμείνουν ανταγωνιστικές στην εξελισσόμενη αγορά, έλαβαν τολμηρά μέτρα για να μειώσουν τα τέλη των προϊόντων τους που σχετίζονται με το Bitcoin (BTC) και συγκεκριμένα κατά περισσότερο από 60%. Η κίνηση αυτή θεωρείται απάντηση στην εισαγωγή πολλών νέων προϊόντων στις ΗΠΑ, μετά την έγκριση των Spot Bitcoin ETFs.

Ειδικότερα, μέχρι πρότινος, οι Αμερικανοί που αναζητούσαν επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, έπρεπε να απευθύνονται σε παρόχους από τον Καναδά ή την Ευρώπη. Ωστόσο, η έγκριση των spot bitcoin ETFs στις 10 Ιανουαρίου 2024, από εξέχοντα ονόματα όπως η BlackRock, η Fidelity και η Invesco, έχει διαταράξει αρκετά τη δυναμική της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσμα αυτού, η σημαντική μείωση των χρεώσεων, καθώς οι εταιρείες αυτές ανταγωνίζονται για να βρουν μια νέα ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης.

Συναλλαγές χωρίς προμήθειες από την Ark Investment Management

Η Ark Investment Management, γνωστή για την καινοτομία της στον χώρο των ETFs, επέλεξε μια στρατηγική που έχει θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς. Αναφέροντας αρχικά προμήθεια 0,8% για το ETF της στις ΗΠΑ, η Ark ξεκίνησε χωρίς προμήθειες για τους πρώτους έξι μήνες ή μέχρι το ενεργητικό να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, μετά το οποίο σχεδιάζει να χρεώνει 0,21%.

Οι προμήθειες της BlackRock από την άλλη, έχουν οριστεί στο 0,25%, με τους πρώτους επενδυτές να μπορούν να επωφεληθούν από μόλις 0,12% για τον πρώτο χρόνο, μέχρι το ενεργητικό να φτάσει τα 5 δις δολάρια.

Ανταποκρινόμενες στο μεταβαλλόμενο τοπίο, η WisdomTree και η Invesco έχουν λάβει προληπτικά μέτρα για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Και οι δύο ανακοίνωσαν μειώσεις προμηθειών άνω του 60% για τα εισηγμένα στην ευρωπαϊκή αγορά προϊόντα διαπραγμάτευσης bitcoin. Στο WisdomTree Physical Bitcoin ETP τα τέλη θα μειωθούν από 0,95% σε 0,35%, ενώ στο Invesco Physical Bitcoin ETP τα τέλη θα μειωθούν από 0,99% σε 0,39%.

Bitcoin Minetrix – Ένα νέο κρυπτονόμισμα ξεχωρίζει εν μέσω του πολέμου των ETFs

Εν μέσω αυτού του πολέμου, ένα νέο καινοτόμο κρυπτονόμισμα φαίνεται να προσελκύει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, το οποίο αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση με τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα για το 2024. Ο λόγος για το Bitcoin Minetrix (BTCMTX), ένα crypto coin το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επενδυτές, να επωφεληθούν από παθητικές ανταμοιβές εξόρυξης.

Επενδύστε στο Bitcoin Minetrix

Ειδικότερα, το Bitcoin Minetrix πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια. Φτάνοντας μάλιστα προς το τέλος του presale, η ζήτηση των επενδυτών προς το $BTCMTX φαίνεται να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους επενδυτές, ανεξαρτήτου εμπειρίας και γνώσεων, να ασχοληθούν με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Αγοράζοντας BTCMTX Tokens μέσω της προπώλησης, ένας επενδυτής έχει τη δυνατότητα να τα ποντάρει ώστε να εξασφαλίσει ένα παθητικό εισόδημα.

Συγκεκριμένα, ποντάροντας τα κρυπτονομίσματα Bitcoin Minetrix, κερδίζετε μονάδες εξόρυξης. Όσο περισσότερες μονάδες εξόρυξης καίγονται, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές σας από την εξόρυξη Bitcoin στο cloud.

Εάν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε στο επαναστατικό αυτό έργο και να επενδύσετε σε ένα νέο κρυπτονόμισμα με προοπτικές για σημαντικά κέρδη, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της προπώλησης. Η αγορά κρυπτονομισμάτων BTCMTX μπορεί να γίνει με Ethereum (ETH), Tether (USDT) ή τραπεζικές κάρτες.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix (BTCMTX) εδώ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button