Τρόπος Ζωής

Η μαμά μου μου είχε πει «αν είσαι λεσβία να μου το πεις, θα σε στηρίξω» – Galaksias Portal News

«Υπήρχε μόνο το αγόρι και έπαιζα και μπάλα κανονικά» αποκαλύπτει για τα παιδικά της χρόνια η Λένα Δροσάκη και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για… επική αλλά και πολύ τρυφερή ατάκα της μαμάς της. 

Η γοητευτική ηθοποιός ήταν καλεσμένη, το βράδυ της Τετάρτης (24.01.2024), στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίδο που ήταν… αγοροκόριτσο, χωρίς το δεύτερο συνθετικό, όπως αστειεύτηκε! «Η μαμά μου έλεγε ότι είμαι η πριγκίπισσα της και όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν “τι αγοράκι είναι αυτό”», ξεκίνησε τη διήγησή της η Λένα Δροσάκη.

«Ήμουν αγοροκόριτσο και μάλιστα χωρίς το “κόριτσο”, δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το αγόρι και έπαιζα και μπάλα κανονικά!

Είχε υπάρξει μια περίοδος που με είχε ρωτήσει η μαμά μου και μου είχε πει: “Κοίταξε να δεις. Αν είσαι λεσβία θέλω να μου το πεις και εγώ θα σε στηρίξω”. Πάρα πολύ ωραίο. Ήμουν στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο όταν με είχε ρωτήσει και δεν νομίζω πως τότε είχα καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε. Εκείνη την εποχή νομίζω πως όχι.

Ωραία ερώτηση γιατί ήμουν πολύ αγοροκόριτσο και σου λέει “μπορεί”, “θα μπορούσε”. Εντάξει, η μητέρα υποτίθεται πως θα θέλαμε να έχει αυτή την αποδοχή που λέμε γιατί, όταν τα παιδάκια παίρνουν αποδοχή από την μαμά, μεγαλώνουν και γίνονται ενήλικες ώριμοι και δεμένοι», συνέχισε η γνωστή ηθοποιός.

«Η μητέρα σου σού έκανε μια ερώτηση λοιπόν, “μήπως κορίτσι μου είσαι μια κοπέλα που της αρέσουν άλλες κοπέλες;”. Θα μπορούσες εσύ να το ρωτήσεις, αν ένιωθες ότι ο γιος σου έλκεται από το ίδιο φύλο;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και η Λένα Δροσάκη του απάντησε: «Είναι πολύ ωραία ερώτηση, την κάνω και γω πολύ συχνά στον εαυτό μου. Αν θα πρέπει να εμπλακώ σε αυτό το κομμάτι ή πως να τον ωθήσω να ακούσει εκείνος τι θέλει, να του επιτρέψω να ανθίσει χωρίς να υπάρχει η δική μου αγωνία τι σεξουαλική κατεύθυνση ή προτίμηση θα επιλέξει. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Δεν ξέρω αν μου πέφτει λόγος.

Νιώθω πως μεγαλώνω και ‘γω και παρατηρώ στον εαυτό μου τις συντηρητικές απόψεις με τις οποίες έχουμε γαλουχηθεί και αναρωτιέμαι αν αυτό είναι δικό μου ή κάποιου άλλου που μου έχει φορεθεί; Πρέπει να το συνεχίσω ή να το αποτινάξω από πάνω μου; Κάνω συνεχώς αυτές τις ερωτο-απαντήσεις».

To άρθρο Λένα Δροσάκη: Η μαμά μου μου είχε πει «αν είσαι λεσβία να μου το πεις, θα σε στηρίξω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button