Επικαιρότητα

Περισσότεροι από 60 οι συμμετέχοντες στη δεύτερη «Χαρτοδιαδρομή … στο Δήμο μας» από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού

Η γνωστή για την εθελοντική προσφορά της ξεναγός Αθηνά Σφακάκη ταξίδεψε στα μονοπάτια της ιστορίας και του πολιτισμού τα περισσότερα από 60 άτομα όλων των ηλικιών, περιδιαβαίνοντας το κέντρο της πόλης ξεκινώντας από τη Στοά Μακάσι

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη ξενάγηση στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 13 Απριλίου, στα πλαίσια της σειράς δράσεων με θέμα “Χαρτοδιαδρομές … στο Δήμο μας” που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα “Φιλόπολις”.

Η γνωστή για την εθελοντική προσφορά της ξεναγός Αθηνά Σφακάκη ταξίδεψε στα μονοπάτια της ιστορίας και του πολιτισμού τα περισσότερα από 60 άτομα όλων των ηλικιών, περιδιαβαίνοντας το κέντρο της πόλης ξεκινώντας από τη Στοά Μακάσι. Λάκκος, Άγιος Ματθαίος, παλιός Άγιος Μηνάς, σταυρός της πόλης, Κρήνη Μοροζίνι, Βασιλική του Αγίου Μάρκου, Λότζια και Άγιος Τίτος ήταν οι σταθμοί της δεύτερης επιτυχημένης ξενάγησης. 

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Αθηνά Σφακάκη και στους συμμετέχοντες για τη στήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια διατήρησης και  μεταλαμπάδευσης της πολιτιστικής κληρονομίας. 

Η επόμενη Χαρτοδιαδρομή αναμένεται να προγραμματιστεί στις 27 Απριλίου. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button