Επικαιρότητα

Έοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς τα σχολεία του Δήμου Δελφών

Οι σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δελφών, έχοντας καταγράψει τις ανάγκες για εργασίες στις εγκαταστάσεις, προχώρησαν σε παρεμβάσεις οι οποίες βελτιώνουν το επίπεδο των υποδομών, παρέχοντας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο των σχολείων έγιναν απεντομώσεις και μυοκτονίες, ενώ όπου απαιτήθηκε πραγματοποιήθηκαν υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, καθώς και ελαιοχρωματισμοί. Να σημειωθεί επίσης ότι είναι σε εξέλιξη και οι εργασίες μέσω του Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου που αφορούν στη συντήρηση-επισκευή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σχολικών κτιρίων.

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ευχαριστεί για τη συνεργασία, και την επίτευξη του στόχου τα σχολεία να είναι καθόλα έτοιμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ.κ. Ανδρέα Ζαχαρόπουλο και Ιωάννη Μανανά.

«Ο Δήμος Δελφών μερίμνησε ώστε το πρώτο κουδούνι των σχολείων να τα βρει όλα πλήρως λειτουργικά και με τις καλύτερες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς», σημείωσε ο κ. Ταγκαλής, προσθέτοντας: «Έχοντας εξαντλήσει κάθε πηγή χρηματοδότησης, από την έναρξη της θητείας, έχουμε βελτιώσει αισθητά το επίπεδο των υποδομών, κάνοντας συνεχείς παρεμβάσεις κι αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί καθώς έχουμε ψηλά στην ατζέντα μας αυτού τους είδους τα έργα. Εύχομαι σε όλες και όλους καλή σχολική χρονιά, με υγεία και με τη δέσμευση πως ότι απαιτηθεί ο Δήμος θα είναι παρών να συνδράμει».

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger