ΑθλητικάΕνημέρωση

Να φέρει «τούμπα» της πρόκριση μέσα στη Θεσσαλονίκη – Galaksias Portal News

ΠΑΟΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ κοντράρονται στην Τούμπα (19:45, Newsit.gr, Cosmote Sport 3), με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται σε… κακό φεγγάρι, αλλά να έχουν σαν μεγάλο στόχο την ανατροπή της ήττας τους στην Κροατία (2-0) που θα τους δώσει το «εισιτήριο» για τους «8» του Conference Leeague.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα προγνωστικά, μετά την ήττα του με 2-0 στην έδρα της Ντινάμο Ζάτγκρεμπ και να πάρει -μέσα στην κατάμεστη Τούμπα – την πρόκριση για τα προημιτελικά του Conference League.

Η… ψυχολογία στους Θεσσαλονικείς δεν είναι σε καλό σημείο,μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα στην Κροατία αλλά και και από την ήττα με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι από τον Άρη -στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League– που τους έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν από μία εβδομάδα, στο “Μάκσιμιρ”, ο Μπρούνο Πέτκοβιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο 29χρονος αρχηγός της Ντιναμό σκόραρε δις (37΄, 71΄) και έδωσε σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ όμως θα προσπαθήσει να πάρει ώθηση από τον κόσμο της ομάδας -που θα γεμίσει την Τούμπα- και να φτάσει στην ιστορική πρόκριση. Και λέμε ιστορική, αφού ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έχει ανατρέψει ποτέ σκορ 2-0 σε ευρωπαϊκό νοκ άουτ αγώνα.

Τα προβλήματα με τους τραυματίες στον ΠΑΟΚ αφορούν το αμυντικό κομμάτι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μιχαηλίδη, Εκόνγκ, Σάστρε, Ράφα Σοάρες και Νάσμπεργκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Μπράντον, Σαμάτα.

Να αναφέρουμε κάπου εδώ ότι ο νέος πρόεδρος των Κροατών, Βέλιμιρ Ζάετς -σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΕΡΤ3- ανέφερε πως εφόσον η Ντινάμο φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, αυτός δεν θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά στην Τσεχία.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Koτάρσκι – Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον- Σαμάτα.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς – Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς – Μίσιτς, Σούτσιτς – Σπίκιτς, Μπατούρινα, Χότζα – Πέτκοβιτς.

Διαιτητής: Χαρμ Όσμερς (Γερμανία)

Βοηθοί: Ρόμπερτ Κέμπτερ, Ντόμινικ Σκάαλ (Γερμανία)

4ος: Ρόμπερτ Σρόντερ (Γερμανία)

VAR: Σόρεν Στορκς, Μπέντζαμιν Μπραντ (Γερμανία)

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Να φέρει «τούμπα» της πρόκριση μέσα στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button