ΕνημέρωσηΟικονομία

Οι Χάρελ και Μπιουκάναν μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της 18ης αγωνιστικής – Galaksias Portal News

Με 27 βαθμούς έκαστος στο σύστημα αξιολόγησης στους αγώνες που έδωσαν οι ομάδες του το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Ρόνι Χάρελ και Σαμ Μπιουκάναν μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Tόσο ο Ρόνι Χάρελ του Άρη όσο και ο Σαμ Μπιουκάναν της Καρδίτσας συμμετέχουν για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ είναι και η πρώτη φορά που αναδεικνύονται πολυτιμότεροι παίκτες μιας αγωνιστικής στην Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» στην εντός έδρας νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού μπάσκετ πέτυχε 21 πόντους με 3/6 βολές, 3/6 δίποντα, 4/9 τρίποντα, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 7 κλεψίματα, δύο φάουλ, δύο λάθη, δέχθηκε ένα κόψιμο και κέρδισε 6 φάουλ σε 30’ και 11’’ συμμετοχής.

Ο 27χρονος συμπατριώτης του Χάρελ, σούτινγκ γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας στην εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού σκόραρε 22 πόντους με 7/8 βολές, 0/3 δίποντα, 5/10 τρίποντα, πήρε 9 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα, 3 λάθη, 2 φάουλ, δέχθηκε ένα κόψιμο και κέρδισε πέντε φάουλ σε 31’ και 50’’ συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button