ΑθλητικάΕνημέρωση

Οι παίκτες που θα τεστάρει ο Ματίας Αλμέιδα – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (19:00, Cosmote 1) τον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών ιστορίας του κυπριακού συλλόγου.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλησε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή της Super League για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας και να τεστάρει την ΑΕΚ ενόψει των κρίσιμων αγώνων για τα πλέι οφ που ακολουθούν.

Από την κιτρινόμαυρη αποστολή απουσιάζουν οι διεθνείς Αθανασιάδης, Ρότα, Μάνταλος, Βίντα, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα και Γκαρσία, ωστόσο ο Αργεντινός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές του.

Ο Αλμέιδα θα “τεστάρει” τον Μουκουντί, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει θέση βασικού (σ.σ. ο Κάλενς δύσκολα θα είναι στην κατάλληλη κατάσταση) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Ο Αφρικανός αμυντικός έχει να παίξει από τις 21 Οκτωβρίου και το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έπαιξε τελευταία φορά στις 24/2 κόντρα στη Λαμία για μόλις εννέα λεπτά, ενώ χρόνο θα πάρει και ο Ζίνι.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button