ΑθλητικάΕνημέρωση

Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League για τους Καταλανούς – Galaksias Portal News

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 3-1 την Νάπολι στο «Μοντζουίκ» της Βαρκελώνης και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, με την ομάδα του Τσάβι Ερνάντεζ να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Η Μπαρτσελόνα με μια εμφάνιση που θύμισε τα παλιά ένδοξα της χρόνια, επικράτησε 3-1 της Νάπολι στη ρεβάνς των δυο ομάδων για τους «16» του Champions League, με τους Καταλανούς να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μπάρτσα μπήκε από την αρχή με το πόδι στο γκάζι και κατάφερε στο 15΄και στο 17΄να σκοράρει για να μπει από την αρχή σε θέση οδηγού.

Ο Φερμίν Λόπες και ο Ζοάο Κανσέλο σημείωσαν τα γκολ των Καταλανών, με την Νάπολι να μειώνει στο 30΄χάρη στο τέρμα του Ραχμάνι.

Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ καλύτερη από τους Ιταλούς και παρότι έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, τελικά το 3-1 έγινε στο 83΄με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός που είχε σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Τσάβι που με συνολικό σκορ 4-2 πέρασε θριαμβευτικά στους «8» του Champions League.

 

 

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Νάπολι 3-1: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League για τους Καταλανούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button