ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο κ. Μαρινάκης παραδέχτηκε, για να μην πω ομολόγησε, ότι ο κ. Καραμανλής φοβάται για ποινικές ευθύνες – Galaksias Portal News

Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι δεν κατέθεσε αίτημα προανακριτικής επιτροπής γιατί ήδη η κυβέρνηση, από τον προηγούμενο Νοέμβριο, και δια στόματος του κ. Βορίδη, είπε ότι ακόμη κι αν κατατεθεί αίτημα προανακριτικής επιτροπής η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα συναινέσει σ’ αυτό, επανέλαβε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, σε συνέντευξή της σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο ραδιόφωνο του «Σκάι».

Η κυρία Κεχαγιά χαιρέτισε την κίνηση του κ. Σπίρτζη να ζητήσει να γίνει προανακριτική επιτροπή. «Όλα όσα επικαλείται ο κ. Μαρινάκης δεν ευσταθούν, διότι στη διάταξη του Συντάγματος που επικαλείται ο κ. Σπίρτζης υπάρχει και η πρόβλεψη για συγκρότηση επιτροπής παρά την παραγραφή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο κ. Σπίρτζης δεν επικαλείται, ούτε καλύπτεται πίσω από την παραγραφή. Λέμε ξεκάθαρα ότι και ο κ. Καραμανλής θα έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε σήμερα ο κ. Σπίρτζης. Άκουσα τον κ. Μαρινάκη να λέει ότι ο κ. Σπίρτζης το κάνει εκ του ασφαλούς, γιατί ξέρει ότι υπάρχει παραγραφή. Δεν υπάρχει καμία παραγραφή και επί της ουσίας, ο κ. Μαρινάκης παραδέχτηκε, για να μην πω ομολόγησε, ότι ο κ. Καραμανλής φοβάται για ποινικές ευθύνες και γι’ αυτό δεν το κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άκουσα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, και πραγματικά στενοχωρήθηκα, όχι μόνο να επιμένει στον χαρακτηρισμό “πολιτικές βδέλλες” για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αλλά να λέει ότι ήταν και επιεικής χαρακτηρισμός», ανέφερε και προσέθεσε: «Ειλικρινά, αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα που καλούμαι να σχολιάσω αυτή τη δήλωση, την οποία επανέλαβε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ότι είμαστε “πολιτικές βδέλλες”. Αν θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -επειδή στηρίζει την προσπάθεια για διαλεύκανση αυτού του εγκλήματος- γίνεται “πολιτική βδέλλα”, είναι εντελώς τραγικό και λυπηρό. Θα έλεγα ότι “πολιτικές βδέλλες” είναι διάφοροι και διάφορες κυβερνήσεις, ονόματα δεν λέμε, που ρουφούν καθημερινώς το αίμα του Έλληνα πολίτη στα σούπερ μάρκετ και σε όλα τα καταστήματα που πωλούν βασικά είδη κατανάλωσης και τον υπερφορολογούν».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button