ΑθλητικάΕνημέρωση

Με Κωνσταντέλια και Βιεϊρίνια η αποστολή του Λουτσέσκου – Galaksias Portal News

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου για το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακός στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική στη Super League.

Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον τιμωρημένο Τάισον, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα (17.02) πρόγραμμα αποφόρτισης.

Εκτός αποστολής έμειναν, μεταξύ άλλων, οι Ράφα Σοάρες, Χάρης Τσιγγάρας και Ίβαν Νάσμπεργκ ενώ επέστρεψε σε αυτή, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Επιστροφή, σε αγώνα πρωταθλήματος, και για τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στη Νέα Μεσημβρία επέστρεψε και ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις από το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με Κωνσταντέλια και Βιεϊρίνια η αποστολή του Λουτσέσκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button