Κόσμος

Έτσι σκοτώθηκε ο Tzane – Οι φίλοι του TikToker περιέγραψαν πώς έγινε η τραγωδία

Καταρρακωμένοι είναι οι φίλοι του 23χρονου Tzane, του TikToker που έχασε την ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι σπιτιού στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας. Οι YouTubers Chris Kogias και DreamGreek με ένα βίντεο στα social media εξήγησαν πώς συνέβη η τραγωδία καθώς είδαν τον φίλο τους να πέφτει από το μπαλκόνι στον γκρεμό χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα.

Ο Chris Kogias αναφέρθηκε στο ταξίδι στην Ιταλία και πώς φτάσαμε στο μοιραίο δυστύχημα λέγοντας: «Τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε να πάμε στην νότια Ιταλία με σκοπό να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν κάναμε κανένα challenge ούτε κάτι ακραίο. Φτάσαμε στο χωριό Roghudi Vecchio όταν είχε ακόμα λίγο φυσικό φως και είχαμε τα πάντα από εξοπλισμό. Αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα από τα σπίτια. Εγώ είδα ότι είχε ένα μπαλκόνι χωρίς κάγκελα. Βγήκα έξω, και όταν γύρισα για να μπω μέσα είδα τον Tzane να πατάει το ένα πόδι στο τσιμέντο και το άλλο στο κενό. Το είδα όλο live χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο DreamGreek συμπλήρωσε λέγοντας: «Πήραμε το 112. Ήρθαν καραμπινιέροι και το rescue team. Είχαμε μια ελπίδα ότι μπορεί να είναι ζωντανός. Τελικά το rescue team μας είπε ότι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button