ΕνημέρωσηΠολιτική

Έτοιμο το Νηπιαγωγείο Καρτερού στο πρώην στρατόπεδο Μπετεινάκη – ΗράκλειοΗράκλειο
Μετά την διαμόρφωση τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού του χώρου, τοποθετήθηκαν οικίσκοι, και επιλύθηκαν όλα τα προβλήματα που ανέκυψαν με τη σύνδεση στα δίκτυα

Έτοιμο να φιλοξενήσει στις αίθουσες του τα μικρά παιδιά είναι πλέον το Νηπιαγωγείο Καρτερού, στον χώρο που διαμορφώθηκε στο πρώην στρατόπεδο Μπετεινάκη.

Μετά την διαμόρφωση τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού του χώρου, τοποθετήθηκαν οικίσκοι, και επιλύθηκαν όλα τα προβλήματα που ανέκυψαν με τη σύνδεση στα δίκτυα.

Στη συνέχεια τα τεχνικά συνεργεία της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ έδωσαν τις τελικές πινελιές ομορφιάς στην εγκατάσταση που είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα παιδιά!

“Εύχομαι το συντομότερο να δούμε τη δρομολόγηση και του κτηρίου του σχολικού συγκροτήματος! Με το καλό στα εγκαίνια!” σημειώνει με αφορμή την ολοκλήρωση του Νηπιαγωγείου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας & Πρασίνου στην εταιρεία Δήμος Ηρακλείου. 


Πηγή


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger