Τρόπος Ζωής

Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες τους και την πατρότητα – Galaksias Portal News

«Η πατρότητα και η μητρότητα είναι Μαραθώνιος, το σημαντικό είναι αυτά που ξέρει η κόρη μου ότι έχω κάνει», είπε ο Κώστας Αποστολάκης, ενώ με τη σειρά του ο Σπύρος Πούλης αποκάλυψε πως τα παιδιά του τον «εμπιστεύονται πιο πολύ και από τη μητέρα τους».

Οι 2 ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα του Mega με τρυφερά λόγια για τις κόρες τους αλλά αναφέρθηκαν στις φοβίες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως μπαμπάδες και σύντροφοι. Ο Κώστας Αποστολάκης και ο Σπύρος Πούλης έκαναν δηλώσεις για τις οικογένειές τους και για το πως διαχειρίζονται τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους. Στάθηκαν επίσης στο πόσο επηρεάστηκαν στα τόσα χρόνια, οι οικογένειές τους λόγω τους επαγγέλματός τους.

Ο Κώστας Αποστολάκης σχολίασε: «Πρέπει να καταλαβαίνουν τα παιδιά ότι δεν είναι δικά μας, είναι του κόσμου. Δεν έχουμε κυριαρχικά δικαιώματα σε αυτά. Βλέπω ότι μπαίνουνε στους γάμους των παιδιών και αποφασίζουν οι μητέρες, γιατί;» 

Και παραδέχθηκε: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άϋλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά».

Ο Σπύρος Πούλης είπε από την πλευρά του: «Προσπαθώ να βρω τρόπους να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Πρέπει να καταλαβαίνει το παιδί ότι είναι ο πατέρας του και θα το προστατεύσει. Εγώ με τα θέματα ασφάλειας φοβάμαι πάρα πολύ, πού πάει, πώς θα βγει μόνη της».

«Είμαι αυστηρός με την κόρη μου σε πράγματα που είναι ακραία αλλιώς δεν την ενοχλώ», ανέφερε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο Σπύρος Πούλης και ο Κώστας Αποστολάκης συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα, επιχείρηση Ωρωπός» στο θέατρο Νους.

To άρθρο Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες τους και την πατρότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button